Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Western

Recenze (104)

plakát

Oheň a led (1983) 

Supr, jak take jinak od mistra Frazetty. Docela me pobavil negativni komentář o plochosti a necitlivosti-tak mazej koukat na růžovku, tam toho máš dost. Škoda že takových Conan/Howard/Frazettovek nenabouchali víc, alespoň by si děti ti mohli hrát na pořádný hrdiny.

plakát

Moje rodina (2000) (seriál) 

Špičkový seriál, už jsme ho sjeli potřetí. Jen bych nekde rad sehnal, jak jdou dily za sebou, protože treba podle csfd se ridit moc nedá.

plakát

Kozí příběh se sýrem (2012) 

Za synka, kterému jsou 3 a rekl bych ze pohadky se maj libit hlavne detem, urcite 5hvezd. Na druhy dil koukne i 2x denne a na nektere sceny si i hraje. Člověk uz to zna nazpaměť a stejne to neotravuje jak vetsina tv pořadů. Rozhodně klobouček mistrum daberum, ktere jsem obcas ani nepoznal o to vic byla srandovni jejich zmena hlasů viz Dlouhý a Vladika, ale kluk si stejne hraje na Heřmánka.

plakát

Strážce zákona (1971) 

Skvele zahrane charaktery, paradni příběh a hlavne prirozeny vyvoj.supr

plakát

R.A.S. (1972) 

Konečně viděno a paráda, pořádnej příběh pořádně zahrany.Už dlouho jsem chtěl film vidět a teď nezbývá než doporučit.

plakát

Nebezpečná krása (1998) 

Možná by někdo mohl říci přeslazené, ale tady to i tak funguje-takovéto obsazení nemůže vyprodukovat špatný film. Samotný soud bylo jediné co mi přišlo přetažené, ale kdo ví jak to vlastně bylo. Film byl krásný a já jsem moc rád, že jsem ho měl možnost vidět.

plakát

Vyproštění (2020) 

Nevím co každý hledá v akčňáku, ale tohle očekávání splnilo ba přesáhlo. Každý je tu odborník na herecké řemeslo (kritiků jak najebáno) Určitě doporučuji poměrně realistická střelba samozřejmě s lepším umem než u protivníků. Mě nejvíce bavili fighty, kde byly použity různé a realně fungující techniky-trošku sentimentality a záběr výbuchu po vyskočení z auta pod most lehce prominu! Závěrečný sentiment byl supr a na místě- dnes to již nikoho nerozpláče, svět je plný drsňáků, ale dobře že se na to tvůrci vysraly.

plakát

Hnüs (2019) 

Měl jsem možnost,si Dirt přečíst a ještě se dostat na jejich koncert.... takže musím říct i když se něco líbit nemusí, líp to asi natočit už nejde.Spokojenost/samozřejmě oproti knize okrouhaný.... M

plakát

Barry Lyndon (1975) 

Tomu říkám filmařina !! Film byl jako kniha-samo sebou dlouhý, aby zvládl obsáhnout Barryho příběh, skvěle se rozvíjející a v pozvolném tempu, které nikterak nenudilo. Prostě paráda, po dlouhé době zhlédnutí nových počinů často o ničem, jsem si napravil chuť dobře odvedenou prací se skvělým příběhem.

plakát

1864 (2014) (seriál) 

Nejsem seriálový tip,ale tohle sem si nemohl nechat uniknout a nelituji. Opravdu úžasně zpracované,zahrané i pojaté. Touhle dobou se navíc velmi zabývám i když knižně je k mání spíš následující válka prusko-rakouská nebo francouzsko-pruská,pojetí konfliktu předešlého mě víc než nadchlo. Takže nemůžu než nedoporučit. Úžasná scéna s husary v 5.díle nebo "zabití hudby" už jen kvůli tomu jsem byl rád za toto bez keců dílo!