Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 3

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (154)

animaxis 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tvrdi,že jsem zklamaný tím,že dobrý první díl je tu hodnocen jako sračka a tento pro mě debilní díl je tu lepší,než první díl.Veškerá tajemná až temná atmosféra kompletně zmizela a dokonce se z toho rozhodli udělat muzikál pro děti.Na film jsem se docela těšil a ono je to zklamání pro mě snad největší zklamání roku.Děj je sice jakž takž přijatelný,ale už to nemá s minulým dílem nic společného.Vtipům jsem se nesmál a nijak jsem se vlastně nebavil.Po shlédnutí jsem si musel pustit první díl,abych nemusel brát antidepresiva. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a celkem milá pohádka pro děti. Není to tak sofistikované jako animované kusy hollywoodské produkce, není to ani nějak extra výtvarně zajímavé či tradicionalisticky poetické. Je to tak od každého trochu. A právě tím jak je to jiné je to celkem osvěžující. Děti se opravdu výborně bavili a i dospěláci se občas zasmáli. Je to opravdu spíše pro děti, než "rodinný" animovaný film. Chvílemi to bylo trochu rozvleklé, to bych viděl jako hlavní výtku. Ale finále mělo spád. Z celého filmu se mi nejvíce líbila písnička s velmi chytlavou melodií (http://youtu.be/hov8eG0O-hk). V závěru začali děti v kině spontáně tleskat, což jsem snad ještě nezažil. Takže za děti: 80% ()

Reklama

Gwaihir 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že po všeobeném "nadšení" z prvního příběhu ukecané kozy muselo nějaké to pokračování následovat, a nedá se říct, že by to bylo nutně špatné rozhodnutí, i když posouvání laťky do vyšších pater se tu bohužel nekoná. Snaha o větší přiblížení se dětskému divákovi přináší naivnější děj a pohádkovější atmosféru, což kupodivu celkem dobře funguje. S tím souvisí také určitá změna v pojetí animace, která je zřejmě o něco lepší, zato však méně zajímavá. Jednotlivé scény pak více drží pohromadě a vtipnější momenty se střídají s těmi méně povedenými, přičemž žádný výjev vysloveně nevyčnívá nad ostatními. Takže, sice jiné chyby, ale stejná známka. 50 % ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Hele, nechme žvástů o Pixarech, buďme Troška patrioti, buhehe, jsem excelentní taškář... prsk... a dejme šanci českým kozám a sýrcům klasa, chechtáme se euroohlým banánům, americkým tlustým tlamám a vzápětí se stydíme za vše vzešlé z pod Řípu. Vždyť takové blechy nemůžou žít nikde jinde, než v zemském ráji to na pohled, no, neserte mě! Já si zapařil jak na Czech Teku...takže díky zbytkové hladině chemických látek (perník,voe) v oběhu pálím nemilosrdně čtyřmi, neb vím, že se sem přijde spousta lidí vyblejt...a kdyby vám to chtěli blaničtí řitíři narvat zpátky do chřtánu, byl bych ještě spokojenější, Praotec sere na nedokonalou animaci, svoloč amerikánskaja, si pusťte herní gorgonzole, nám jednookým bratrům z kalicha stačil vždy Bob a Bobek v 1D. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to je trapnější než jednička. Už ten úvod s pošťákem naznačí, že je to spíš pro čtyřleté děti. CITÁT - Tak že jsme bez parmazánu?......... Král je sice závislák na sýru, ale nos vypovídá spíš o vodce a jiném chlastu. Pak nastupuje duo koza a její páníček a už jdu do kolen. Málem jsem zapomněl, jaké křeče jsem měl při prvním filmu. Ne, to nejde ani ve 4D. CITÁT - Ach jo........... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje dvě stě třicet devět tisíc filmových oken a skládá se z osmi set osmdesáti dvou záběrů. Tvůrci však kvůli 3D animaci museli vytvořit dva filmy - pro každé oko jeden. Pro promítání 2D verse filmu se používá film určený pro levé oko. (JoranProvenzano)
  • Natočit všechny zvukové stopy k tomuto animovanému filmu zabralo nejméně 20 dní ve studiu. Desítky dalších dní trval výběr zvuků, které nelze ve studiu nahrát, z nabídky databank. Jedna scéna ve filmu se skládá ze 40–60 zvukových stop a dalších 40 stop hudby. [Zdroj: ceskatelevize.cz] (hippyman)
  • Jména postav Honzíka (Martin Sucharda) a Zuzanky (Alena Kokrdová) zvolil Jan Tománek podle svých dětí. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama