Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Má mě rád, nemá mě rád

Má mě rád, nemá mě rád (2010)

Ze začátku jsem si ho nechtěla pustit obálka se mi moc nelíbila ale jednou když jsem se nudila tak jsem se na něj podívala. A už od začátku jsem věděla že jsem udělala správně. Nejen že to bylo z obou pohledů jak Julie tak Bryce ale líbilo se mi i to že když o sobě mluvili říkali si celými jmény Bryce Loski a Julie Bakerová. A bylo strašně krásný jak to viděl Bryce a jak Julie. Abych řekla pravdu nebyla jsem ani na jedné straně protože každý měl pravdu. Přece jen čichat k vlasům není zrovna něco co člověk dělá každý den. Ale pro mě byl tenhle film přínosem a vůbec nelituji toho že jsem se podívala protože bych se klidně podívala znova a znova

Melodie mého srdce

Melodie mého srdce (2007)

Tak tenhle film se mi moc líbil, byl krásný a na konci se mi chtělo brečet štěstím :) To že se dva lidi potkají jednou za život a ještě zplodí dítě je úžasné. Když jsem se dozvěděla co ten její otec udělal chtělo se mi nadávat. Chápu e chtěl aby měla kariéru ale byl to podraz. A strašně se mi líbilo že z Freddieho udělali druhého Mozarta. Jak slyšel hudbu všude kolem sebe prostě dokonalý. A Robin Williams tak ten mě překvapil v roly záporáka vůbec mi tam nebyl sympatickej ale jinak ve všech filmech je dokonalej. A ten konec ten byl opravdu dokonalej když se tam jeho rodiče setkaly a on se nakonec otočil, jako by poznal že to jsou jeho rodiče. A to bylo asi nejlepší.

Surfařka

Surfařka (2011)

Tak tenhle film mě dostal ještě k tomu když tam hrála AnnaSophia Robb. Dělá skvělé napětí protože vy už v jednu dobu čekáte že se to stane a ono nakonec nic a zrovna v dobu kdy to nečekáte bum je to tam. Já moc na filmy podle skutečné události nejsem většina z nich je katastrofická ale tenhle je opravdu skvělí AnnaSophie zahrála Bethany úplně skvěle myslím že lepší herečku by pro tuhle roli nenašli taky mě potěšilo obsazení hercu Helen Hunt(Twister), Denis Quaid( Past na rodiče) nebo také Jeremy Sumpter (Petr Pan) Jeremy sice nejde moc vidět, ale zároveň je klíčovou postavou což se mi líbí jeho role je malá ale zároveň důležitá. A ještě se vrátím k tomu když se jí to stalo tak jsem měla úplně smíšený pocity bála jsem se a chtěla brečet bylo to strašně divný a jestli pravá Bethany byla taky tak v klidu tak smekám.