Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Wonder Woman (2017) 

Film si na nic nehraje a je prostě takový, jaký by fanda WW čekal. Naivnost WW je jakoby z komiksu vypadla a celé se to docela věrně drží právě předlohy. Za mě určitě spokojenost, i když se najde pár věcí, co mě lehce iritovalo (kdo je sakra Ludendorff? Jak nesla meč pod těmi modrými šaty? A trošku jsem čekal objevení Dia na scéně) jako celek jsem byl, ale opravdu nadšen. V porovnání s první Captainem Americou, rozhodně o level výš!

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Sorry, ale tohle prostě není dobry... (momentalně 92% a 10 nejlepši film???? Hahaha) Pro fanoušky X-menů a ty co znají postavy a jejich historii bude film jedno velké bolestivé zklamaní. Film přinesl víc otázek než odpovědí, spousty a spousty otazníků, které byly pro správné pochopení toho co se vlastně děje/dělo naprosto podstatné. Abych jen neházel špínu... X-23 dobrá (jen jeji mluvení/nemluvení a pak najednou anglicky mluvení mě lehce iritovalo), bojové scény nejlepší z xmen univerza, R-rating nadhera (ale upřimně, ten měl mit jakýkoliv film kde se wolverine objevil, týpek se schopnostna jako má on, a žádná krev ? To bylo ve staršich dilech velice funny), vyvoj postav a samotny vztah Logana a Xaviera byl emočně super, ale opět, nevíme čím si prošli/co se stalo, takže to lehce kazí dojem.... Shrnuto: Pro fanoušky bolestivá tragédie... Pro neznabohy asi modla... Pro mě jako fanouška serie a člověka co zná i komiksový svět slabota- 75%

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Řekl bych, že víc než Aliena my celý film přišel jako Resident Evil... zklamání

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

P.I.Č.O.V.I.N.A na n-tou....

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Na začátku podotýkám, že jsem bývalý hráč WoW a od tohoto filmu jsem měl velké očekávání. Pro mě osobně poměrně zklamání. Co se týče vizualní stránky, řekl bych, že i Avatar se má hodně co učit, Orkové vypadali opravdu realisticky a byly dokonale zpracováni, Elfové a Skřítci také vypadali skvěle a to samé i celá magie, ale příběh mi osobně přišel poměrně příliš smrštěný do 2 hodin, ano chápu, že dvoudílný film by mnoho lidí naštval, což nechtěli tvurci ryskovat, ale přece jen.... Největší slabinou mi přišlo, že Lidé byli poměrně dost slabí... beru, že orci jsou namakaná hovada, ale ve Warcraftech přece nikdy nebyli v boji 1v5 tak silní, normální 3 vojáci si proti jednomu orkovi ani neškrtnou, ale objeví se Anduin Lothar a 1v1 rozseká každého orka ? To mi příjde, jako vcelku úsměvné ... teda pokud není oproti ostatním full Wrathful s trinketama na staminu a buffama od priestů, potom to smysl dává.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Tohle, že je lepší než Batman v Superman?... Pardon, ale pláču nad zaujatostí a zřejmě podplacenou kritikou. Tohle je vážně trapné, Marvel bezduchým příběhem, sice plným humorem (zřejmě, aby pod taktovkou Disney byl film hlavně pro děti, kterym je přiběh uplně jedno, neboť mají hubu plnou mlíka a nejsou schopna rozpoznat "dospělé" zapletky kde hrají roly sofistikovaná dramata a osudy lidí s těžkým osudem) chtěli nejspíš jen naplnit kasu a splnit si svoje "jeden rychlokvašený, ničím nový film ročně", aby se mohli poplácat po ramenech a vrhnout se na další Avengers. Doufám, že si lidé uvědomí, jak průhledná je politika Marvelu a jejich scénáře a po Justice League i česi, bez absolutní znalosti, přehodnotí názor nad DC, které má dle mého názoru nesrovnatelně kvalitnější nejen filmovou tvorbu. K samotnému filmu bych řekl snad jen, že to byl hezký trailer na Spidermana.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nechápu, proč na tenhle film chodí lidé, kteří nemají k postavam žadný vztah... Pokud neznáte originy, tak vám film prostě nic řikat nebude, to však není jeho chyba. To je jakoby 60-ti letá bába šla do kina na Miss Březen, prostě to nebude jeji šálek kávy a bude to pro ní "sra*ka", to samé platí pro tupé stádo českých diváků, kteří jako metu komiksových filmů berou barevné, vtipné, mírumilové a idealizované Avengers. POCHOPTE UŽ, ŽE KDYBY PO SVĚTĚ BĚHAL HULK TAK TO ASI MOC PRDEL NEBUDE A NADĚLÁ ŠKODY TYPU MAN OF STEEL. Batman v Superman je pro mě, jako fanouška komiksů a někoho kdo má o postavách přehled, zdaleka nejlepší komiksový film, který jsem kdy viděl. Batman genialně spracovaný a Affleckova tvář je odedneška Waynova tvář, Cavill je prostě Superman už od pohledu, Gadot byla tajemná a jsem rád, že né příliš feministická, Lex Luthor... smekám Eissenberg je něco jako Ledger a Joker, prostě nová ikona. Nechci spoilerovat nad ostatními postavami, ale sceny, kde se objevili, ostatní "meta-humans" mě nabudíli pro JL a zřejmě mi způsobí vlhké sny na dost dlouho. 5* nemá konkurenci.

plakát

Deadpool (2016) 

Nejlepši film s nálepkou Marvel... Neni co víc dodat.

plakát

Batman: Bad Blood (2016) 

No konečně jsme se dočkali Dicka pod Batmanovou kápí. Napad určitě dobrý, dialogy a zápletka taky, ale celé je to tak něják moc přímočaré... Něco mi tu prostě chybí... Možná větší prostor pro origin Batwoman, možna totež u Damianova klona, nebo u Batwinga... Nevím, každopadně jako fanoušek DC jsem spokojen.