Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dobrodružný

Recenze (437)

plakát

Kalvárie (2014) 

Kazdy mame sve demony, ale jake je to nest demony vsech ostatnich? Jak se zachova spolecnost pokud si dovolite vypadnout z role nosice bremen vsech okolo? Na tohle a spousty jinych hlubokych otazek Calvary odpovida s primesi cerneho humoru a bozskym Gleesonem.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Tohle je skvost! Je to chytry, ma to dej, super kameru, kostymy, make up a hlavne brilantne vybrane herce.

plakát

Chicagský tribunál (2020) 

Opět se potvrzuje, že Amerika má velké soudní, politicky ovlivněné procesy v krvi a umí je i skvěle ztvárnit na plátně, stejně jako Frost vs Nixon, nebo Philadelphia, tak i The Trial of the Chicago 7 je skvělé herecky, hudbou, režijně i scénáristicky (ještě aby ne, když je to založený na skutečných událostech) zvládnutý pohled do americké justice.

plakát

6 Days to Air: The Making of South Park (2011) (TV film) 

Od dilu zahajeni olympijskych her v Bankoku jsem si rikal, jak je mozny, ze dokazou udelat epizodu, ktera se tyka udalosti, ktera probehla tyden pred uvedenim epizody. Ted uz to konecne vim ;-) Jinak skvely pohled do tvorby Metta, Traye a celeho tymu, klobouk dolu co dokazi za pouhych sest dni...

plakát

Marťan (2015) 

Ačkoliv jsem neměl absolutně žádnou náladu na nějaký vesmírný film a očekával jsem něco hrozného ve stylu Intercellar nebo Gravitace, tak jsem byl neuvěřitelně hezky překvapen. Skvělé zpracování, skvělé herecké výkony, hudba, atd. Prostě na to, že jde o film jednoho herce, tak je to bomba! 100%.

plakát

Princezna Nevěsta (1987) 

Taková správná kravina pro zlehčení ponurých dnů ;) Neb pohádky se dají vyprávět i jinak a mnohem zajímavěji, než všechny ostatní ;) 95%.

plakát

John Wick (2014) 

Skvělá akce a konečně hl. hrdina nestřílí zběsile okolo sebe jak kdyby byl Rambo. Hezky uvážlivě jednu střelu do hrudi, druhou do hlavy a je zaručeně po záporácích. Ani bojové scény nejsou přemrštěné a Keanu nemá nadlidské schopnosti v boji, hezky pár pořádných šlupek taky schytá. Za mě bezva akčňárna a Keanu po delší pauze opět ukazuje, že hrát opravdu umí. Za mě 100%.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Po Budoucí minulosti, kterou bych velice slušně nazval hrozně splácanou demencí jsem opravdu rád za Apokalypsu. Sice trochu vykradli upíry a jejich všemocného Drákulu, ale vůbec to nevadí. Hromada akce, starý známý mutanti a skvělej příběh.... No řekněte, co víc si přát? 100%

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Naprostá nádhera a pro mě film roku 2015! Přesně takle má vypadat postapo.... Nemám co bych tomu vytknul (až snad lidi, kteří na to se mnou šli :( )... Za mě naprostá BOMBA!

plakát

Deadpool (2016) 

Naprosto dokonaly a plny narazek ;) Nema smysl se dale rozepisovat, tohle proste chcete videt ;)