Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Holka jako já - příběh Gwen Araujo (2006) (TV film) 

Mně se to líbilo, moc. Režisérku ani nikoho z herců neznám, ale tento film jako takový, mám moc ráda. Myslím, že krásně ukazuje, jak je dnešní společnost zaujatá. Mně osobně takovíto lidé nevadí. Je mi jich líto, je těžké žít život v někom, v kom víte, že to nejste vy.

plakát

Pretty Woman (1990) 

Film který miluji a na který se vždy velmi ráda podívám. Je to klasika a krásná Julia Roberts mě vždy rozesměje. "Svině klouzavý."

plakát

Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 

Musím přiznat, že tento díl moc ráda nemám. Mnohem radši mám knížku, i když zahrané to bylo dobře.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Daniell jako Harry splnil mou představu postavy z knížky. Nejradši mám scénu s trolem a v tomto díle je mou nejoblíbenější postavou Snape, škoda že tam není moc často. FIlm na který se vždy ráda podívám.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Tenhle film je taková moje srdcovka, protože jsem ho viděla víckrát než ostatní díly a navíc se mi i ze všech nejvíc líbí. Bohužel se skoro pokaždé rozbrečím u konce, kde umře Brumbál, protože je-byl mou oblíbenou postavou. Byla jsem na tomto filmu v kině a musím přiznat, že to byl docela zážitek. Jelikož jsem v té době šílela po Dracovi - Tom Felton, byla jsem nadšená, že tam měl tolik prostoru, navíc mu to tam velmi slušelo. Četla jsem i knížku a pokud bych to měla srovnat, u mě film zvítězil nad knížkou, i když uznávám, že u všech dílů tomu tak není.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů u kterého se vždy zasměji. Navíc sexy chlapi v uniformách - další plus. Nejlepší hlášky - "Sněhurka - jaká je?" "Tak poslyšte, pane Frodo, na mě ste krátkej" Tihle tipy filmů mám ráda a vždy se u nich zasměju.

plakát

Zombieland (2009) 

Výborný komedio-horor s (pro mě) velmi charismatickým a sexy hercem Woodym Harrelsonem - Tallahassee. Poznámka - raději u něj neobědvejte, pokud máte jíst špagety.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Seriál u kterého se vždy zasměju. Nejoblíbenější postava - Sheldon Cooper (Jim Parsons)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Seriál, který nikdy nezestárne a na který se dá dívat pořád dokonala. Výborný výběr herců - Jennifer Aniston jako trošku hloupá Rachel je nezapomenutelná a trochu připomíná mě, Courney Cox jako puntičkářskou Monicu si nejde nezamilovat, Matthew Perry jako stydlivý Chandler si získá vaše srdce, Lisa Kudrow jako Phoebe, která svým optimismem vždy zvedne náladu, David Schwimmer jako věčně ženatý Ross je také báječný a nakonec Matt LeBlanc jako vtipný a sexy Joey. Pro mě nejlepší seriál!

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Skvělý upíří trhák se spoustou krve, vražd, sexu a zapeklitých situací s upíří vládou. Všechny série 95%. Nejoblíbenější postava - JEDNOZNAČNĚ Eric Northman (Alexander Skarsgård) a Jessica (Deborah Ann Woll).