Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Angelina Jolie

S oblibeností k týhle ženský to začalo hodně podobně jako třebas Millou Jovovich, prostě si vystřihla roli jedné z mých nejoblibenějších hrdinek z gamky a to Lary Croft. No a pak už jsem se vezla. Samozřejmě má Jolie role ve skvělých filmech jako např. Wanted, Mr. and Mrs. Smith ad...

Milla Jovovich

Tak tuhle tu babu jsem viděla poprvé ve filmu Pátý elemnt, tedy alespoň jsem si to myslela to, že ta cácora v Modré laguně je taky ona jsem zjistila až o pár let později :D, každopádně v pátém elemntu byla kouzelná. Byla jen otázka času kdy se stane jednou z těch , které sleduji nejraději díky filmu Resident Evil, jelikož je to moje nej nej hra na film jsem se těšila ...a to šíleně. Dosazení Milly do hlavní role mi sedlo a od té doby jí prostě žeru.

Dakota Fanning

Ikdyž mi tahle holka leze kolikrát dost na nervy, je prostě jedinečná. Dostala se mi pod kůži v seriálu Taken a od té doby ji prostě přes všechno co se mi na ni nelíbí můžu :)

Sarah Michelle Gellar

Moc jsem si ji oblíbila v seriálu Btvs. Myslím si , že tu roli vystřihla opravdu úžasně  anedokážu si v ní představit někoho jiného. A nebyl to její jediný úspěch, ikdyž hrála v pár dost nudných a podle mě d*bilních filmech najdou se i filmy, které stály za to. Možná jen díky jejímu hereckému umu.

Eliza Dushku

Krásný, charismatická a neustále vyzařující sex-appel. Nevim co k týhle ženský dodat. V každé roli , kterou měla se mi líbila. A díky ní jsem se byla ochotna podívat i na něco tak stupidního jako Pach krve. (Dobrá zas tak stupidní  nakonec nebyl) :D

Nicole Kidman

Myslím, že tady není skoro co dodat. Snad jedině Stepfordské paničky, Magická posedlost, Úplné bezvětří,Invaze ad... :)

Helena Bonham Carter

Nádherná ženská, která neustále působí jako cvok a to nani miluji. Proto ji mám nejraději ve filmech jako Temné stíny(které jinak stály za starou bačkoru), Harry Potter poslední části, Alenka v říši divů a Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street.