Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (9)

Johnny Depp

Chlap co má charisma a svůj jedinečný postoj ke každé roli. Nevím co víc dodat kdo viděl jakýkoli film kde tento PAN herec hrál, ví sám.

Bruce Willis

Jeden z herců, který nám stárne do krásy a stále naštěstí hraje :) Jeho filmy jako Šestý smysl a Armagedon mě dostaly do kolen. Ale stejně tak jeho dokonalé akční filmy. Jako smrtonosná past, expendables, G.I Joe :)

Will Smith

Líbí se mi , že skoro v každém filmu kde hraje tak si zaspívá :D Nejraději mám jeho popěvování si v Im legend , ikdyž mě tenhle film v mnoha ohledech zklamal, Will si tu roli vystřihl pěkně :) Je to úžasný komik, a krásný chlap co víc si přát :)

Nicolas Cage

Další chlápec co nám stárne do krásy a do úžasných rolí jako třeba ve filmu Čarodějův učeň, Ghost rider, ale taky 8mm, 60sekund,Con Air,Líbanky v L.v. aj... Nicolas je kapitola sama osobě má štěstí na úžasný scénáře a bezvadný filmy a on sám si ty role vystřihne vždy parádně, nevím asi o žádné roli ve které by se mi nelíbil. Je ale pravda, že je občasné "mečení" v některých filmech mě někdy děsí :D

Morgan Freeman

Tak když mluví tenle pán mám pocit , že sebral všechnu moudrost světa. Má dokonalý hlas, úžasný výraz obličeje a..... prostě mám ho ráda :)

Cuba Gooding Jr.

Tak tohohle herce miluji hlavně  proto, že ať se ukáže v jakémkoli filmu musím se usmát či se řechtat jak kůň. Nevím čím to je , ale je prostě vtipnej, ikdyž být nechce :)

Adam Sandler

Prostě komik a já komiky miluju, hlavně ty co přijdou řeknou A a vy už se musíte smát :D