Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (28)

plakát

Hype-Cast (2022) (pořad) 

výhrady: Martinův pubertální, nevyzrálý "humor" + jeho krátké šortky, často to vypadá, jako by tam snad seděl v boxerkách.. opravdu nic moc pohled, a hrozně neslušné k hostům se takto obléknout (a nebylo to jednou)

plakát

Elita - Série 4 (2021) (série) 

Bohužel sestupná tendence stejně jako tomu bylo např. u 13 Reasons Why. První 3 série jsou skvělé, promyšlené, ale postupně to ztrácí svoje kouzlo, obměna hlavních postav mě neoslovila, LGBT přehnaně na sílu, heterovztahy jsou zde v menšině, slibně vyvíjející se příběhy z předchozích sérií jako by byly zapomenuty...

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

1. série 5*, 2. série 4*, 3. a 4. série propadák... nudné, zbytečné, přehnané... škoda

plakát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Top top top!!! Moc se mi líbí, že se každá série soustředí na jinou problematiku a vždy se střídá zobrazení příběhu jak z úhlu policie, tak z úhlu drogových dealerů, politiků atd. Možná škoda, že poslední série malinko pokulhává za předchozími čtyřmi geniálními sériemi, i přesto je tento seriál excelentní podívaná.

plakát

Carnivale - Série 2 (2005) (série) 

Velmi slibně rozjetý seriál, nejspíš byla plánovaná i třetí série, ke které nakonec nedošlo. To je hrozná škoda, protože otevřený a především unáhlený a odfláknutý konec byl velkým zklamáním. Spousta postav byla napřed slibně "nakousnutá" a nakonec se nehodila do krámu, tak se na ně prostě zapomnělo, přitom by se s nimi dalo nádherně pracovat. Působí to na mě dojmem, jako by na konci docházeli peníze a chtělo se to prostě nějak zakončit.. První polovina série na 5 hvězd, potom postupné klesání..

plakát

Hnüs (2019) 

Ještě, že tento film nešel do kin.. to by zase bylo najednou fans a "znalců" Motley Crue, který o nich před zhlédnutím The Dirt nikdy neslyšeli a už by hrdě nosili jejich merch.. Film mě mile překvapil a vykreslení osudů členů kapely bylo zajímavé, i když podle mě příliš osekané, zestručnělé a některé zajímavé události úplně chybí. Podle mě je to spíš film pro fanoušky Motley Crue a nezasvěceného diváka až tolik nezaujme, oproti třeba Bohemian Rhapsody o Queenech.

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Každou další sérií jsem více potěšena vývojem postav. Postupem času ubývá vtipných scén a příběh se stává dramatičtějším, což mu ale neubírá na síle.