Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Avatar

Avatar (2009)

Jeden z nejznámějších filmů "nové" doby. Cameronův druhý nejlepší a největší úspěch za jeho život. Příběh je neobvyklý, bylo to něco nového. Všechna práce byla skvělá, včetně zvuku, i když bohužel nakonec a později při zjištění, že James Horner v podstatě vzal hudbu z ne moc známého, ale přesto velmi dobrého filmu Stroj času a trochu ji upravil, docela zklamal.

Interstellar

Interstellar (2014)

Christopher Nolan se zase jednou hodně zviditelnil. Bezpochyby perfektní scénář, nápad- originální, i když poněkud jinak vzatý, ale přesto geniální, z hudby Hanse Zimmera běhal mráz po zádech, zvlášt ve zdlouhavějších, ale tím více napínavějších scénách. Kameraman odvedl skvělou práci, o hereckém obsazení ani nemluvě, bez chyby, rozhodně byl vynikající nápad zvolení herců, kteří nepochází z nejvyšších vrstev Hollywoodu; je důležité objevovat nové talentované lidi pro budoucnost filmu. Zážitek na celý život, jeden z nejlepších filmů vůbec.

Maska

Maska (1994)

Neméně oblíbený, stále sledovaný a sledovatelný film devadesátých let ( stejně jako Matrix, Forrest Gump, Jurský park, Pretty woman a Titanic). Vyniká ve všech ohledech, především ale ve skvělé práci s vizuálními efekty- na tuto dobu. Jinak velmi dobré herecké obsazení- jako by byli Jim Carrey a Cameorn Diaz narozeni pro tuto roli. Jedna z nejlepších komedií vůbec.

Pátý element

Pátý element (1997)

V devadesátých letech filmy získávají nový rozměr v grafice, příbězích. Jen další důkaz nové éry.