Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Škola dobra a zla (2022) odpad!

Jedna z nejvetsich traparen co jsem kdy videla. Velky ocekavani a jeste vetsi zklamani.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Tenhle film mě tak rozhořčil... Někteří říkají že obě hlavní postavy jsou antagonistou i protagonistou zároveň, ale spousta lidí tvrdí, že protagonistou je Alfred, ale jak může být on protagonistou po tom, co udělal? Kdybych byla Angierem, zachovala bych se naprosto stejně, protože nehledě na to, co všechno Angier udělal, Alfred si to zasloužil. Alfred měl na konci umřít za to, co způsobil Angierovi. Nikdy se mu za to neomluvil, prostě odešel. Takovýhle kreténský chování opravdu nevystojím. Celé to bylo nefér a to mě uráží. Tenhle film mě absolutně nepotěšil a akorát mě nasral na maximum.

plakát

Ladíme 3 (2017) 

Vůbec to nebylo tak špatné, jak tady všichni píšete. To už byla horší dvojka.

plakát

Zmenšování (2017) 

Fakt katastrofální film. Slabý děj a žádná zápletka. Dobře zpracované, ale děsná nuda. Celej film se skoro nic nedělo. Hrůza.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Konečně nějaký český novodobý film na který se dá i koukat. :))

plakát

Demolition Man (1993) 

Jestli tohle je komedie, tak já jsem čínská bohyně srandy...

plakát

Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 

Nejde jinak, než napsat k tomuto filmu aspoň krátký komentář. Vím, že toto dílo se svým zpracováním ani trochu nepřibližuje hollywoodským megafilmům, ale přesto mě rozbrečel, protože o zpracování tu ve skutečnosti podle mě tolik nejde. Důležitá je myšlenka citovaná v poslední minutě filmu, která je tou nejdůležitější ze všech: žijeme na jedné planetě; sice jako spousta rozdílných lidí, ale ve skutečnosti jsme jen jeden lid žijící na jedné planetě a nic víc. Cílem všeho je proto chránit či zachránit Zemi.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ano, v podstatě kopírovali Avatara, Transformers, Godzillu atd. a občas se vyskytly i filmové chyby (například ve scéně propojení Kaiju s vědci se k mrtvému Kaiju najednou zázrakem přesunulo vybavení nutné k propojení jejich mozků), ale to jsou jediné důvody, proč jsem tomu nedala pět hvězdiček. Jinak to bylo velmi povedené.

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Pozor, v jistých částech textu můžete najít *SPOILERY* knihy Scorch Trials a Death Cure, plus Scorch Trials. Musím napsat, to je to nejhorší filmové zpracování knihy, které jsem viděla. Hůř už to udělat ani nemohli. Basically je to mix druhýho a třetího knižního dílu dohromady a do toho tam narvali spoustu nedůležitých věcí a scén, málo vysvětlení, scény a postavy co tam třeba vůbec nebyly nebo byly až ve třetím díle... Kdo nečetl knihy tenhle film nepochopí tak dobře jako ti, kteří tak udělali. Scorch Trials jako kniha byla velmi podobná prvnímu dílu-něco jako Hunger Games, kde první dva díly jsou o hrách (v případě Scorch Trials o zkouškách) a až ve třetím jdou proti hlavním zlým silám vládnoucím v jejich světě, ale ve filmu Scorch Trials v podstatě akorát utíkali před WICKEDem, žádné další zkoušky tam nebyly. Ve filmovém zpracování je tolik odlišností, že bych to nemohla spočítat ani na deseti rukou-divím se, že se tomu ještě říká film natočený podle knižní předlohy. Co se ještě odlišností týče, tak například v knize to byl právě WICKED, kdo je poslal (přes temné chodby s vraždícím nepřítelem) do Scorche (aby se mohli dostat k dalekým horám, kde pro ně bude připravená poslední zkouška v podobě žárovkových lidí, kteří, stejně jako temný vrah ze začátku dílu, ve filmu naprosto chyběli a fanoušci knihy kvůli tomu probrečeli celou noc), a další věci, například že Tereza Thomase ve skutečnosti nezradila, ale jen to předstírala, aby mu zachránila život (stejně to bylo k ničemu vzhledem k tomu, že knižní Thomas ji už nikdy neodpustí a že ona nakonec zemře). Říkám si, že až budu mít příležitost, natočim to znova, ale tentokrát podle knihy, protože na tohle se PROSTĚ NEDALO DÍVAT, alespoň to nešlo pro ty, kteří četli originál. Mám chuť tomu dát dvě hvězdičky, ale kvůli skvělým efektům nedám.