Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Černobyl (2014) (TV film) 

Už asi chápu, proč ten Putin zaútočil.. 1 hvězda za občasné zasmání se tomu, co to je za hovadinu

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Čech se snaží mluvit slovensky, Slovenka se snaží mluvit česky... Po pěti minutách přepnuto na Ingu Lindstrom: Jiskra lásky..

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Dycky Most!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Dokonalý film! Pokladní i sběrač odpadků byli vstřícní a milí.. nic jiného než 5* nejde dát.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Zas tak hrozné to není.. samozřejmě na Zdendu to nemá.. paní není žádná šéfová, ale spíš hodná sousedka, ale mladej Taliánek mě celkem baví.. po prvním díle lze těžko hodnotit. Zdeněk si za těch 10 let vybudoval renomé, ale vsadím se, že po jeho prvním díle to nebylo o moc lepší, jak u paní šéfový. Lepší jak Ano, šéfe! to nebude, ale věřím, že mi ti dva imigranti ukážou zákulisí českých hospod stejně zajímavě jako Zdeněk.

plakát

Osvícení (1980) 

Můj první film od Kubricka.. famózní! Úplně mě to dostalo. Moje několikátá adaptace Kinga.. famózní! Opět mě to nezklamalo.

plakát

Bajkeři (2017) 

Šest piv a jedna pizza v bříšku a byla to prdel.. zasmáli se lidi od 15 do 50 let, takže určitě kvalitní a odlehčená zábava :) Nesmí se to brát moc vážně, není to Shakespeare, ale nenáročný lék proti trudomyslnosti..

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Na tohle téma se nedá natočit nic špatného.. Stále trvající frustrace Kanaďanů mi vykouzlila blažený úsměv na tváři. Oceňuji i prostor věnovaný komunistické éře. U "Svoboda znamená freedom" jsem brečel jak malé děcko..a to jsem to ani nezažil.. :'(