Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Soutěžní

Pořady (8)

TGM: Talkshow Geni a Míši

TGM: Talkshow Geni a Míši (2014)

Zatím rozhodně nehodnotím, jelikož upřímně zatím nebylo co hodnotit. Jen doufám, že v příštím díle se to o 120% zlepší...a tím myslím všechno. Vtipné hlášky od Michala a Richarda, častější vmíšení Ondry Sokola do diskuzí, zábavnější hosté, kteří mají co nabídnout a lepší střihy než v 1. díle, jelikož to byla hrůza. Upřímně jsem zvědavý na další díly. Rád bych řekl, že je to super pořad, ale zatím mi to nedalo podnět k tomu to říci.

Robinsonův ostrov

Robinsonův ostrov (2017)

Jsem velkým fanouškem US Survivora, kde jsem viděl všech 33 dosavadních sérií a došel jsem k názoru, že to není špatné, naopak... sice je pravda, že moderátor je jak stroj, ale porovnejte to s Jeffem z 1. série z Bornea a uvidíte ten samý výsledek... :) Až toho bude mít Ondra víc za sebou, tak to vyjadřování a akčnost přijde samo od sebe. Jinak zatím zajímavě rozehraný dle mého názoru. Hodně mě štve, že tu valná většina lidí hejtuje a odsuzuje jen kvůli tomu, že nic jinýho než US verzi prostě nebere a že je to vysílaný na Nově s nespočet reklamama. Z mojí strany spokojenost, ale je co zlepšovat. :)

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2008)

Hned a z fleku bych bral českou verzi této pro mě senzační a legendární soutěže pro lidi z ČR!! (A ne jen nesmyslně pro celebrity, jako v případě Wipeout - Souboj národů) :) Doufám, že se brzy dočkáme. Jinak doufám, že ta americká verze bude běžet ještě hodně hoodně dlouho. :) Hned bych si to chtěl vyzkoušet a obávám se, že bych rozhodně nebyl jediný. :)

Robinsonův ostrov II

Robinsonův ostrov II (2018)

První díl pecka, velmi příjemné překvapení. Někteří hráči zatím vypadají taky velmi zajímavě. Myslím si, že druhá řada má našlápnuto tím správným směrem, kterým se to má všechno ubírat. Teď už to může pokazit jen produkce sama, tak doufejme, že se poučili z přešlapů minulé řady. Moc se těším na další díly!