Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robinsonův ostrov je zpět! Na exotické Filipíny odjelo hrát nejdobrodružnější hru světa devatenáct odvážných Čechů a Češek. V cestě za výhrou dva a půl milionu korun a titulem nového českého Robinsona jim stojí hlad, vyčerpání, horko, nehostinná příroda a vzájemná rivalita. Moderuje Ondřej Novotný. (TV Nova)

Recenze (56)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sledovat další bandu naprosto nesourodých pak bylo suprovým zpestřením pondělního a středečního večera a každý týden jsem očekával, co se zase vymyslí za intriky a naprosté hovadiny jak si zkrátit nudu na pustém ostrově v srdci Filipín. K některým postavám si stačíte vybudovat obdiv, k některým totální averzi a pak už jen čekáte, jak se mezi sebou vyštěkají ven ze hry. Prostě bizárek, u něhož je mi pekelně líto, že Nova neodklepla i třetí řadu. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Sledovat tenhle pořad mi přijde asi tak zajímavé, jako pozorovat vývoj zanícené třísky v ruce, případně škrábat nehty omítku. Jako co z toho mám, že Jarda je intrikán, Iveta je kráva a půl roku se v televizi radí,jak je potřeba táhnout za jeden provaz, když pak stejně vyhraje jen jeden? Absurdita na druhou............ ()

Reklama

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudeme chodit kolem horké kaše - je to sračka. A nezáleží jenom na těch soutěžících, i když ti dělají hodně samozřejmě. Dívat se hodinu na to, jak se někdo válí na pláži, aby si následovně stěžoval, že má hlad nebo ho tlačí blbě vyrobený lůžko, to nemám zapotřebí. Jestli to chcete sledovat a ušetřit čas, stačí se podívat vždycky na posledních 10 minut z kažýho dílu. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Super nezvládnutá produkce TV nova, která jednoho hráče vyloučí za porušení pravidel a druhé tam za podobné věci nechá, Zvláštní nekonzistentní přístup. Hra, kde většinou vyhrávají ti co lžou, podvádí a intrikují což u někoho vadí u druhého ne.. Plusem je aspoň to, že druhou sérii nevyhrála krysa a jeden z největších podvraťáků v historii Reality show - Marek Orlík, ale ve druhé sérce to vyhrál někdo, kdo měl i řekněme upřímnější povahu. A roli Marka tady sehrála slečna Kateřina, docela odpad. Kapitola sama pro sebe je nepohotovej moderátor s iritující a věčně se opakující hláškou: "Bizon MÁ VELKÉ PROBLÉMY" * za dobrého výherce ()

Ant odpad!

všechny recenze uživatele

Typický český pokus o show světového formátu. Výsledek je ten, že jako u všeho nezáleží na kvalitě ale na penězích. Takže každý díl natáhnou snad na 90 minut, aby se tam vešlo co nejvíc reklam a obsah se tak rovná naprosté vatě, kde se absolutně nic neděje. Pochybuju, že tenhle seriál zaměstnal vůbec nějakého střihače, protože tuhle zrůdnost bych si do životopisu nedala. A moderátor je neskutečný amatér. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (3)

  • Ostrov Vyloučení z první série se neznámo proč přejmenoval na Ostrov Vyhnanství, i přesto že měl stejný smysl – chodili na něj vyloučený hráči a bojovali v soutěžích o setrvání ve hře, později i o návrat do hry. V jiných verzích show se tento ostrov většinou jmenoval Ostrov Vykoupení. (Zix.)
  • Z neznámých důvodů bylo 19 soutěžících, muži tedy měli o 1 zástupce více než ženy. (Zix.)
  • Až v 8. díle vypadl první člověk, který už neměl šanci na výhru. (Zix.)

Reklama

Reklama