Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Počátek (2010) 

Strhující, fantastický, dech beroucí***** A to nemám ráda DiCapria, ale ten je tady prostě skvělý.

plakát

Avatar (2009) 

Hrozně jsem se na tenhle film těšila a nakonec jen ***. Prostě mě to zas až tak nenadchlo. Sice nádherné triky, ale pro mně trochu plochý příběh. Spíš takový animák pro děti....škoda

plakát

Temný rytíř (2008) 

Filmová parádička........vřele doporučuji. Jen na mě je to místy trochu zmatené. Viděla jsem to ale zatím jen jednou....po druhé to už jistě bude na 5 hvězd:-))))

plakát

Až do smrti (2007) odpad!

Pro mně........ naprosté zklamání. Už dlouho se mi nějaký film takhle nelíbil.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Mám tyhle dva ráda.....myslím Granta a Barrymorovou, ale v tomhle filmu mi příjdou slabí. Je to klasická sladká romance....... hezky se na ni dívá, ale jinak nic extra. Čekala bych alespoň nějaký nový nápad do slaďákova, ale ten se bohužel nekonal.

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Na komedii tohoto rázu a navíc s Adamem Sandlerem....slabý. Čekala jsem víc šťávy. Sem tam dobrá hláška nevytrhne jinak plochý příběh dvou heteroušů hrajících si na homosexuály kvůli sociálním výhodám.

plakát

Odstřelovač (2007) 

Rozhodně nejlepší film s Marky Markem. Propracované akční scény, výborný střih a kamera........fakt skvělý akční pokoukání. Jen ten konec je takovej..........polovičatej. Čekala jsem větší bombu. Jo, ale jednou věcí mě fakt nakrkli........to s tím jeho psem.

plakát

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 

Už to sice není "ONO"....... trochu se vytratil humor a poutavost vyprávění, ale jinak je to pořád super........ triky, Jack, hudba, Jack, masky a zase ten Jack. Navíc - fanynky Orlanda si opravdu pošušňají. Je tady prostě k sežrání, zvláště na konci.

plakát

Předtucha (2007) 

Tak jsem celou dobu doufala, že ho zachrání a nakonec vyjde najevo, že......... Úžasná zápletka.........výborná Sandra Bullock. Jen je to na mě trochu moc ponuré.

plakát

Ratatouille (2007) 

Páni ....... další úžasný "animák"!!!! Remyho jsem si hned zamilovala a když je to jen fantastická pohádka s naprosto typickým americkým "happyendem", moc se mi zalíbila představa takového přátelství mezi člověkem a hlodavcem. Hned bych si taky nějakou tu krysu pořídila domu.......po shlédnutí takových filmů bývám nechutně sentimentální :-))))))))) Navíc ta dokonalá animace...... třeba Remy s bratrem zasaženi bleskem, noční Paříš, útok krys na spíž.....to jsou ale jen střípky toho, co se mi líbilo nejvíc.