Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (87)

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Je to jiný než Potter, je to jiný než jednička. Ale je to dobrý! Když tvůrcům člověk odpustí to, že spotřebujou hodně času tím, že budujou příběh pro dalších X filmů ( kterej je tu kolikrát dost zbytečně zamotanej) a zaměří se na to, že jsou tu fajn akce (přestože jich neni moc) a příjemný svižný tempo- pak je spokojenej! Depp je překvapivě pořád schopnej parádně hrát, Law jak bysmet a Zöe je kočka. Trochu to kazí Eddie se svým autistickým přitroublým výrazem, kterej vytahuje přinejmenším v každým svým druhým filmu. A jeho vysoká kolegyně bystrozorka je taky příšerná.. Nicméně jako celek je to fajnový koukání a zas po nějakým čase hezký fantasy. Ps: druhá projekce v IMAXu stála za to- doporučuju Pps: Závěr mi přišel poměrně epickej

plakát

Přes palubu (1987) 

Malilinkatej kousek od odpadu. Zachránil to asi Mike Hagerty nebo nevim ..

plakát

Pevné pouto (2009) 

Film je hodně netradyčně natočen a to jak ve způsobu vyprávění tak po vizuální stránce. Ovšem někdy je to zajímavé a poutavé a jindy otravné a kýčovité, ale těch lepších momentů je více. Asi nejlepším článkem filmu je pro mě Tucci (což mě dost překvapilo protože do shlédnutí tohoto filmu jsem ho za nijak talentovaného herce neměl), ze kterého odpudivost a zlo v některých momentech přímo teče. Zbytek castu ale také nepředvádí vůbec špatné výkony. Takže když to shrnu kvalitní netradiční podívaná s velmi dobrými herci.

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Velké překvápko. Carella jsem v roli arcizmrda viděl poprvé a musím říct, že se jí zhostil výborně a je z toho cítit, že si ji i náležitě užil. Rockwell byl klasicky výtečný, ale u něj je to asi především tím, že si prostě a jednoduše umí vybrat role, které mu sednou a tady si nikoho jiného představit nedovedu. Ta holčička, která mi lezla neuvěřitelně na nervy v Mostu do země Terabithia mi tu nikterak nevadila, musim se dokonce přiznat, že sem ji vlastně poznal až ke konci filmu a vyrostla z ni docela sympaťanda. Hlavní hrdina hrál super. Hlavně proměna, kterou během filmu projde se mu povedla zahrát na jedničku.

plakát

Sestra v akci (1992) 

Laciná zápletka, pár ucházejících hereckých výkonů a výborná hudba. Sečteno podtrženo- 3

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Velmi originálně zpracované. Kulisy,výprava, masky a vizuální stránka filmu celkově jsou výborné a k příběhu sedí jak prdel na hrnec. Hereckým výkonům také nelze nic vytýkat. Ale co mi vadilo byl nedodělaný konec, nevím, zda byla chyba u spisovatele nebo scénárysty, protože knihu jsem nečetl, vím ale, že laciný závěr zamrzí

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Sice 4, ale opravdu slabší. Náboženský úvod je chytrý, ale prapodivně namixovaný, vizuál celkově je krásný, ale zároveň kýčovitý a závěr je dojímavý, ale okatě oscaro-ambiciózní.

plakát

Čert ví proč (2003) 

Mlaďounká Táňa, příjemná Janžurka, Lucifer s velmi zajímavou vizáží a hezký pohádkový příběh. Milé vánoční pokoukání.

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Příjemná pohádka, ale žádný zázrak. Nebýt pohledných hereček a Heřmánka, bylo by to o poznání slabší.