Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (4)

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Při oslavě narození Maxmiliána německými vojáky v hospodě její majitel posadí svou dceru k nim, aby s nimi zkoušela hádat osobnosti. V dalších záběrech ji však v pozadí neustále vidíme za barem, kde pomáhá svému otci. Nejlépe je to patrné po vynesení přípitku na tři nejšťastnější muže v této místnosti.

Jurský park

Jurský park (1993)

Když vrtulník přilétá k ostrovu, John Hammond (Richard Attenborough) sedí naproti Ianu Malcolmovi (Jeff Goldblum). Po přistání se otevřou se dveře a naproti Hammondovi sedí právník Gennaro (Martin Ferrero), přičemž se prohodí i pozice ostatních protagonistů.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

V části filmu odehrávající se v Hong Kongu, kdy se na mobilním telefonu nechaném Luciusem (Morgan Freeman) na vrátnici zapne program, co má vyřadit veškerou elektroniku v budově, je vidět, že na vrátnici pohasnou i světla. Naproti tomu hned v dalším záběru z kanceláře je jasně vidět, že pohasnou světla, ale lampička zůstane rozsvícená. Ochranka si navíc vytáhne baterky, i když přímo nad nimi svítí osvětlení.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Ve scéně, kde John (Edward Furlong) zabrání Terminátorovi (Arnold Schwarzenegger) zabít mladíka na parkovišti, si lze při předávání zbraně v záběru z boku všimnout, že kohoutek zbraně je natažený. V dalším záběru, kdy si Terminátor zbraň přebírá, kohoutek natáhnutý není a v následujícím záběru, kdy si zbraň zastrčí za opasek, je opět natažený.

Reklama