foto

Martin Ferrero

  • nar. 29.9.1947 (71 let)
    Brockport, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Agent z Panamy
Air Bud - Fotbalista
2000 Ali: An American Hero (TV film)
1998 Bohové a monstra
Muž bez kůže
1995 Chyťte ho!
Nelítostný souboj
1993 Bezstarostný Kelly
Jurský park
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Oscar
1989 Shannon's Deal (TV film)
1988 Dům veselých duchů
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Hurá!
Moderní dívky
Pouliční gang
1982 Kangaroos in the Kitchen (TV film)
Příběh z Hollywoodu
1981 Malá, menší, ještě menší
Rytíři

TV seriály

2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Konec (S05E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Javelin Catcher (S01E05)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1987 The Bronx Zoo (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Viking Bikers from Hell (S03E22)
Knock, Knock... Who's There? (S03E21)
By Hooker by Crook (S03E20)
další epizody (4)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Better Living Through Chemistry (S03E08)
Walk-Alone (S03E04)
When Irish Eyes Are Crying (S03E01)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Bought and Paid For (S02E09)
Whatever Works (S02E02)
další epizody (5)
1984 Miami Vice (TV seriál)
The Great McCarthy (S01E08)
Brother's Keeper (S01E01)
1982 Joanie Loves Chachi (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
To je showbyznis 2 (S10E02)
To je showbyznis 1 (S10E01)
1979 Angie (TV seriál)
The Ropers (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Soap (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace