Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (46)

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

No pár chybiček by to mělo, ale za všechny ty fešáky dávám plno. Konečně film pro ženský.

plakát

Prometheus (2012) 

Vizuálně pěkný, ale ta snaha o filozofování je k ničemu... Jako kulisa na nudnej večírek jo, za kino to nestálo...

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Celkem fajn komedie, ale ta lovestory to dost hatí. Nebejt tý kytky, ubrala bych ještě jednu hvězdu za to, že se to snaží bejt tak dojemný... Oddechovka ale dobrá ;-)

plakát

Top Gun (1986) 

Jsem tomu filmu vděčná, nesmírně, protože jen díky němu mohly vzniknout Žhavé výstřely. A to je asi tak všechno. Věřím, že před 25 rokama by se mi to líbilo (až na toho prcka s tou žirafou, to prostě rozptyluje), ale dnes to prostě hrozně nudí.

plakát

Hooligans (2005) 

Celý film, jsem chtěla ty debilní ***, *** a *** zavřít někam do vypolstrovaný cely a nasadit hladovku, dokud se trochu neuklidní. O hooligans nevím tolik, abych uměla říct, zda film přehání nebo ne, ale vážně mě celou dobu všichni nehorázně ***. Nechápejte mě špatně-to je pochvala. Věřila jsem jim každý moment. Ať žije soccer!

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Tak těšila jsem se hlavně na to fantasy, který tam prostě žadný neni... Asi by film lépe vystihovalo slovo krimi. Vizuálně však naprostá bomba, kostýmy, duchové všechno. Až na ten barák teda, ten jsme si bohužel moc neprohlídli. Tom hraje svou roli skvěle, ať už se bavíme o postavě nebo o herci, a Edith je úžasně blbá. Typická oduševnělá hrdinka, emancipovaná žena, která je úžasně inteligentní a jde proti době tak, že se nechá vmanipulovat do nejprůhlednější boudy celého století. Ta postava se mi fakt líbí-přesvědčená o své neskonalé moudrosti celý film dokazuje, že pojem silná a nezávislá žena je prostě k smíchu. Natočeno parádně, zajímavě udělaní duchové jsou už perlička navíc.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Olga Kurylenko-nejlepší bondgirl (možná proto, že s ním nespala, možná proto, že nevypadá, jakoby se měla každou chvíli rozsypat na tisíc okvětních plátků)... Vadí mi tu ta provázanost s předchozím dílem, Vesper byla kráva, tak už jí nechte sakra spát... Akce v pořádku, scénář taky, záporáci ze života. Jen mi tu chyběly ty hračky od Q a naopak prudila ta věčná nedůvěra. Tak jste si vycvičili agenta, můžete ho nechat laskavě pracovat..? Takhle mi připadá, že je Bond na nějaké Mission Impossible.

plakát

Pan (2015) 

Achjo... Rozmazlení amíci nevydrží ani dvě hodiny nebo co? Kromě zkrácený stopáže super. Levi Miller? Páni, kam se hrabou nekteří držitelé Oscarů... Jsou to figuríny z plastu tak akorát v porovnání s 13-ti letym klukem

plakát

22 Jump Street (2014) 

Druhá hvězda za závěrečný titulky. Zbytek vhodný pro kategorii zhruba 10-12 let. Nechte ho zase tancovat, jinak stojí za hovno...

plakát

Terapie láskou (2012) 

Slečna Lawrence bude vydělávat těžký prachy a vypadá to, že její PR fakt zabírá (narozdíl od přestárlejch hvězd, který si pořád ještě myslí, že se stačí usmívat do kamery), tak bychom jí měli za tu tvrdou práci nějak odměnit. Přece jen teprve začíná a my tu chceme novou generaci, protože kostnatá Angelina Jolie už tolik netáhne. Tak co kdybychom jí dali Oscara..? To by jí mohlo navnadit, a když do budoucna budem do nějaký kraviny potřebovat pořádnej tahák, už neřekne ne. Nojo, ale přece nebudem dávat Oscary za X-meny, to už by to nebyla ta snobská šaráda, ale ceny, který maj skutečně smysl (myslim oceňovat filmy podle kvality a ne žánru, nemyslim rozhazovat sošky konkrétně za tyhle X-meny). Tak rychle napište něco psychologickýho, třeba Hříšnej tanec už tu dlouho nebyl a ten se líbil. Že je to stokrát ohranej příběh, kterej ve finále nedává smysl? Nevadí, napíšeme, že je to drama, a dosadíme do hlavní role nějakýho fešáka. A dáme tam dvě vtipný scény, takže když bude někdo pindat, prostě řeknem, že je to taky komedie a nesmí jí hodnotit tak přísně. Pokud máte rádi komedie, pusťte si Žhavé výstřely, pokud romanťárny, tak Zimní příběh a pokud dramata, tak třeba Návrat do Cold Mountain. A pokud máte rádi Jennifer Lawrence, tak X-meny. Tohle je ztráta času.