Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (876)

plakát

Aa! Megami-sama (2005) (seriál) 

Bohužel mě stejně jako OVA ani seriál moc nenadchl...ze začátku to vypadá na solidní komedii, bohužel se do 21.dílu, střídají epizodky, které velmi zavání nudou....poslední 4epizody posunují děj trochu někam jinam a následné 2 bonusové epizody se věnují sestrám Belldandy a jsou vynikající...kdyby si dali scénáristi takhle záležet na každém díle, tak by se mé hodnocení vyšplhalo určitě výš.

plakát

Aa! Megami-sama - Sorezore no cubasa (2006) (série) 

Řekl bych, že druhá série je o jeden stupeň lepší, než ta první.....alespoň teda já nečekal skoro každý díl na jeho konec. Ale pořád je to těžký průměr, a na slovo "klasika" se v tomto případě opravdu nedá dát...takže klidně ruce pryč, fakt není moc o co stát.

plakát

Absurdistán (2006) 

Svět plný debilů a negroidním prezidentem USA...hola hej, opravdu pekná vize, jen co je pravda (Bordel a šlapky kam se podíváš..ain't it Bitchin'?). Judge si s Wilsonem můžou dát "high five", protože odvedli dobrou práci...není to jedna z komedií, kde se člověk směje každých 5 vteřin, ale po celou dobu se mi na ksichtu objevoval takový mírný škleb (takovej výraz, kdy se člověk mírně usmívá a vypadá u toho jak dement...suitable), takže nuda zde neměla své místo. A kdyby vám dějepisářka říkala něco jako, že Hitler byl velký Führer nácků ve druhé světové..ihned jí opravte, že to byl Charlie Chaplin!

plakát

Accel World (2012) 

Předpokládám, že v popisu došlo k chybě, a jedná se pouze o dvoudílnou OVA, která vyšla jako bonus k původním 24 epkám. A jak už to u těhle přídavků bývá, tak se tu nedozvíme vůbec nic nového, ale jsou hodně fajn. V prvním se hodně fightí, proti "nové hrozbě" ve VR, a ta druhá se (jak už to tak nějak bývá zvykem) odehrává v lázních, kde se Haru pokouší zhubnout, čili jinými slovy klasická feel good epizodka. Komu se líbil původní seriál, tomu se bude určitě líbit i tohle extra.

plakát

Accel World (2012) (seriál) 

Ojej, tak to teda čumim. Naprosto nechápu, jak může mít tenhle seriál o dost horší hodnocení, než obě série Sword Art Online. Accel World se totiž odehrává ve stejném universu jako SaO, a jediný rozdíl mezi těmito dvěma značkami je v tom, že Accel World je o dost lepší. V AW se nedočkáme žádné nahuštěné omáčky s dějově nedůležitými díly jako v SaO, nesetkáme se zde s otravnými charaktery na facku, které si v šestnácti letech hrají na taťku a mamku. Ne. Tady se setkáme s brutálním MMO světem, ve kterém se dá dělat jediné, bojovat o body. Což znamená, že v každém díle si tu navzájem rozbíjí tlamy různorodí nepřátelé, a když se ocitneme v reálném světě, tak i postavičky zde jsou uvěřitelné a absolvují i nějaky ten rozvoj. Animace a kresba je naprosto bezchybná a drží si kvalitu po celych 24 dílů (opět veliký rozdíl oproti SaO). Čili moje doporučení zní, pokud vás zklamalo SaO, tady si chuť jednoznačně napravíte !

plakát

Adolf Eichmann (2007) 

Kdyby se celý film věnoval pouze Eichmannovi, tak by to bylo o několik tříd výš...takhle tu ale máme druhou a naprosto nezajímavě natočenou linii o osudech vyslýchajícího kapitána a jeho rodiny...jinými slovy události, které nikoho OPRAVDU nezajímají.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Jeden z těch filmů, který vám absolutně nic nedá a pár hodin po zhlédnutí už si ani nebudete pamatovat o čem to bylo....si to nějako shrneme: Příšerný scénář, příšerná režie, opravdu blbě až dementně natočené akční scény a taky herci...fakt sorry, ale všichni vypadali jako kdyby si před každou klapkou šňupli trochu meskalinu a pak to jen systematicky odžbleptali. Děs a hrůza!

plakát

Aftermath (1994) 

Vcelku pěknej filmík o pitvání a pohlavním styku s mrtvolou...hlavní představitel nekrofila byl úžasnej a jeho "hfff hf hfffm" si budu pamatovat do konce života....a ten konec s pejskem jsem nazval "idylka" :)

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Naprosto stupidní film...ta jedna hvězdička je za pekné slečny a lesbické scény.

plakát

Ahmed & Salim (2009) (seriál) 

Naprostý kult...arabština je vlastně jednoduchý jazyk a ještě nikdy nebyla podána tak vtipně jako v tomhle seriálu...ya fudgepacker!