Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Pořady (8)

StarDance aneb když hvězdy tančí

StarDance aneb když hvězdy tančí (2006)

Pro milovníky tance to pravé oříškové. Nikdy mě neomrzí pohádka, kdy Česká televize převzala něco, co má smysl a přidala do toho Marka Ebena. TAKHLE se to dělá!

Gebrian versus

Gebrian versus (2012)

Již pár let to funguje a nemá konce. Naučí vás uvažovat o prostoru. Konec časů, kdy se jen bezmyšlenkovitě pohybujete z bodu A do bodu B. Báječný pořad, ve kterém vás zaplaví spousta argumentů v minimálním čase. Zvukově a střihově kvalitní práce.

S Italem v kuchyni

S Italem v kuchyni (2009)

Emanuel Ridi je kus chlapa. Kus chlapa v zástěře, který dokáže mnoho s málem ingrediencí. Má osobní kouzlo, charizma, půvab a to, jak láskyplně představuje jídla, jako by to byli jeho vlastní děti, je tak nějak milé, úsměvné i roztomilé. Ačkoliv mám svým způsobem ráda Pohlericha, nejdou ti dva ani v nejmenším srovnávat. Pohlreich naučil Čechy dívat se jinak na ingredience a chování se k receptům. Emanuel Ridi učí lidi vařit poctivě též...ale ještě k tomu se zalíbením, zapálením a radostí. A za to mu děkuji, odvedl skvělou práci!

Peklo na talíři

Peklo na talíři (2012)

Vaněk se chopil něčeho, co když někdo vytroubil nahlas, hned ho všichni měli za hnidopicha. České poměry se v tomto ohledu mění. Pomalu. Velmi pomalu. Ale mění. Umí hodnotit zajímavě, přitažlivě pro kteréhokoliv diváka a vtipně. Zároveň však umí vyjádřit a shrnout, co je podstatné a hlavně otevřít oči. A mamči z mimibazaru si můžou čvachtat, mlaskat a jít se šmakuládama do pryč.