Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

hyde1987 

všechny recenze uživatele

Bohuřžel, vzhledem k tomu, že švédská televize toto nevysílá, jsem odsouzen ke sledování Ridiho na internetu. Nicméně malebná čeština a pro mne větší dostupnost surovin než třeba v ČR a SR způsobuje, že mě to prostě baví a jeho jídla mají fakt něco do sebe. Jo a když jsem jednou na dovolené zpět v české kotlině viděl Babicu tak musím uznat, že Itla v kuchyni a Ano šéfe jsou proti tomu vyloženě osvětové pořady.... ()

lisma 

všechny recenze uživatele

Seriál o kulinářských dobrodružstvím od konkurence lišící se osobou Emanuela Ridiho, kterýžto opustil apeninský poloostrov a vydal se šířit své italské kuchařské dovednosti k nám do (s nadsázkou řečeno) gastronomické žumpy střední evropy. Poměrně kultivovaný pořad, ale co naplat, zase je to jenom o tom vaření... ()

Reklama

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pro mně je to další nepodařený pořad o vaření. Ze zvědavosti jsem se podíval na díl s Hapkem a žádná sláva to nebyla. Italskému šéfkuchaři nebylo přes jeho šílenou češtinu skoro rozumět, dost drmolil a za chvíli by mě z něj rozbolela hlava, pak olízl vařečku a dal ji do kastrolu, takže fakt o bontonu toho moc neví. Jeho připravené pokrmy, jež zahrnovaly kachnu na pomeranči a sladký dezert, sice nevypadaly špatně, ale rozhodně to nebyl důvod, abych se podíval na příští vydání. ()

Wolta 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ty čtyři hvězdičky musím dát. Pořady o vaření zrovna moc nesleduju, jedinou vyjímkou je Gordon Ramsey, ale tohle má takovou zvláštní a skoro až domáckou atmosféru. Vlastně se jedná o první kulinařský pořad, kdy mám chuť si podle něj něco ukuchtit. Moc se mi libí, že Manu kombinuje jednoduší jídla pro amatéry jako jsem já s těmi pro pokročilejší. Emanuel je sympaťák a je vidět, že tomu co dělá rozumí a miluje to, navíc ta jeho roztomilá čeština... Kdo by to byl řekl, že zrovna já si zamiluju nějaký pořad o vaření? ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama