Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené seriály (9)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Gilmorky jsou nejlepší. Klenot. Nemám jedinou věc, kterou bych mu mohla vytknout. Láska na celý život...

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Kdyby žil Hawkeye, chci být jeho sestřičkou. Ten seriál má duši dítěte a scénář dospělého. Nádherná práce.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Jak pluje čas, tak se přidávají i další série seriálů. Bohužel tady je to spíš na škodu. Z jedinečného a kontroverzního seriálu, který byl v té době skutečně originál se stává klasická podívaná se čtyřmi ženami a trochu snobským a povrchním životem. Přitom na začátku byly malé, podivné a trochu jim kapalo na maják, ale mělo to grády, vtip a myšlenku a nestydělo se to. Každý díl měl myšlenku, kterou má každý sloupek, kterou dořekl až na konci a přidal k tomu důkaz z reality. Kdo viděl pouze filmy a seriál přeskočil, nemůže tyhle čtyři nikdy hodnotit objektivně. Už kvůli Carrie a jejím myšlenkám a slabosti pro pana božského, už kvůli nymfomance Samantě, už kvůli uťáplé Charlotte a emancipované, i když trochu crazy Mirandě...pět hvězdiček a díky!

Sherlock

Sherlock (2010)

Jeden z nejlepších seriálů posledních let. Hltám Cumberbatche, ale hltám i Freemana, scénář a hudbu. Na seriálu je vidět kus práce, který rozhodně stojí za potlesk!

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Nejraději bych napsala hodnocení na každý díl jednotlivě. Minimálně jednu větu. Ale ne, nebudu plýtvat váš ani svůj čas. Natočit skvělý dvouhodinový film je kumšt, ale udělat seriál perfektní na několik sérií je sakra těžké. HIMYM se to nepovedlo. Ne každý díl by takový, jak to říct, správně pravě oříškový. Ale! To neznamená, že se neřadí do top 3. A už vůbec to neznamená, že se na něj mohu koukat za jakékoliv nálady. Zbožňuji Robin a Barneyho. Ty dva nejde nemilovat. Miluju díl Drumroll, please i požádání o ruku na střeše WWN. Ani jednou jsem nelitovala těch dvaceti minut věnovaným HIMYM. Prostě paráda...

Dr. House

Dr. House (2004)

Když se snoubí arogance a inteligent Dr. Gregory House, dostane to šmrnc, díky kterému ten seriál miluji. ....Herecký výkon Hugha Laurie vás dostane do děje mrknutím oka. Nedokážu si představit na jeho místě nikoho jiného....Tleskám. Ve stoje.