Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 112)

plakát

Nenávist (2020) odpad!

Obzvláště nepovedený remake remaku, když už kurva chci obšlehnout něčí práci úplně do puntíku, tak si dám práci a dám tam něco svýho ne? Tohle je opsané, ale ještě blbě - lekačky žádné, herci žádní, požitek nulový.....................moje hodnocení = 0 z 10.

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Celkem pohoda film, který sráží na kolena všudypřítomná reklama na apple a Polívková, která je v romantické poloze přirozená asi jako Dejdar v jakékoliv filmové, škoda..............moje hodnocení = 3,5 z 10.

plakát

Chalífát (2020) (seriál) 

Zatím nejlepší počin netflixu, a to jednoznačně ! Prakticky nevidím žádných chyb v tomhle skvělém a autentickém počinu, jediné snad, co bych maličko vytknul je to, že po shlédnutí tohoto seriálu bude mít člověk strach v momentě, kdy spatří kohokoliv zahaleného. Ten strach a úzkost při sledování je tak reálný, že mnoha lidem navodí podle mě rasistické myšlenky a když to řeknu škaredě, bude dotyčný pak "všechno co je zahalené a vousaté" házet do jednoho terotistického islámského pytle. Xenofobním, slabším a méně inteligentním povahám rozhodně nedoporučuji. Je to ale TOP !.........................moje hodnocení = 10 z 10.

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

Důstojné navázání a dokončení Krejčířova příběhu, v obou filmech všechny české herce vč. Čermáka zastínil Bjelac..................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Solidní filmařina o Krejčířovi - nemá to sice takovou hloubku a autentičnost jako Příběh Kmotra, i tak se ale jedná na české poměry o nadprůměrné zfilmování příběhu jednoho z nejslavnějších tuzemských zlodějů.................moje hodnocení = 6,5 z 10.

plakát

Zabij, nebo budeš zabit 2 (2015) 

Zatímco The Condemned ein bylo ještě poměrně osvěžující idiot-nahánění s idiot-hlavou z wrestlingu, tohle už je ultra tupé idiot-nahánění s ještě větší idiot-hovězí hlavou z wrestlingu. Jedinou hvězdu tak dávám panu Robertsovi, který mě v každém svém céčkovém filmu dokáže rozplakat k slzám........................moje hodnocení = 2,5 z 10.

plakát

Karanténa (2008) 

Fuj kurva ! To jsem se lekl....a podobné myšlenky mnou probíhaly prakticky celou druhou polovinu filmu. Kdysi jsem viděl původní film REC, který mě ale naprosto otrávil tehdejší reportérkou, která začla panikařit už v momentě, kdy se ještě nic nedělo. Jennifer Carpenter zdatně ukazuje, že předchozí film V moci ďábla neovládla jen tak pro nic za nic, ale že se prostě do těchto rolí hodí. Oceňuji především ty hororové filmy, které mi dokáží přivodit úzkost, která přetrvává i po konci filmu, což se tady povedlo do puntíku, veliká spokojenost a jdu si převlíct slipy....................moje hodnocení = 8 z 10.

plakát

Potichu (2019) 

Inspirace Bird boxem a Quiet Place je více než jasná, i tak se na to ale dalo v klidu koukat. Bylo zajímavé sledovat Stanleyho Tucciho v jiné, než komediální poloze......................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

O Šípkové Růžence (2006) (TV film) 

Přes úvodní skepsi a výčtu jmen, které v pohádce hrají, jsem byl mile překvapen - asi jsem právě videl první pohádku od zlaté hvězdy na čele, kdy je to celé zrýmované, ale funguje to....................moje hodnocení = 6 z 10.

plakát

Ďáblovo znamení (2020) 

Ta hvězdička je víceméně asi za trailer a za tuším dvě půl minutové situace, kdy jsem se trošku lekl, jinak se jedná o nepovedenou komediální telenovelu s prvky nepovedené komedie - tady se teda Netflix moc nevytáh !.......................moje hodnocení = 1,5 z 10.