Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Interstellar (2014) 

Mam pocit,ze jsem to vsechno uz nekde videl. Dej, hudba, triky...No pockam si s odstupem na dalsi zhlednuti a treba zmenim nazor

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Srdcovka. Hudba, děj...všechno pěkně skloubené

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Zatím 4* ale určitě je tady možnost později i na 5* Atmosféra 9 století vás určitě pohltí a děj se pomalu rozjíždí do perfektní akce. Doporučuji určitě sledovat tento seriál, který využil jako předlohu jednu z největších postav Vikingů Ragnara Lothbroka a skrz něj poznat kulturu těchto vynikajících bojovníků a mořeplavců.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Nekteré sceny jsou koukatelne a to ty kde hraje Hermanek, Safrankova nebo Steindler a Kopta. Nejvetsi tragedii jsou vykony maturujiciho rocniku Nvotova a spol. a televizi chci rozstrilet pokazde kdyz na scenbu prichazi sbor. Zname songy s hroznym aranzma poustene z playbacku a "herci" jen oteviraji tlamy a to jeste uplne mimo a strasne se u toho ksichti. pachne to shnilotinou jak by rekl klasik. Proste jen dalsi tupa vypln vsednich veceru.

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Tohle ani nemá cenu komentovat. Kvalita stejná jako serialy typu Velmi křehké vztahy, Cesty domu a Ordinace.. Jediny na koho se tam da koukat je Alena Vranova a jeji hlasky :)

plakát

Tucet špinavců IV: Osudná mise (1988) (TV film) 

Tak tohle maximalne na jednu hvezdu. Vyber spinavcu slaby, dej filmu neuceleny. Z vycviku se prcha strasne rychle a pak se ksace ze sceny ke scene, kde hlavni motiv dialogu je porad stejny kdy Savalas porad slibuje, ze najde zradce. Celkove je scenar chaby. Sceny typu kdy ve vlaku jeden ze spinavcu hodi granat, ktery zapadne za sedacky pred kteryma stoji nemecti vojaci. granat vybuchuje, sedacky pred nim zustavaji v celku a nemcouri jsou mrtvi. Na pokracovani Tuctu spinavcu je proste jasne videt, ze vetsinou pokracovani kalsik nestoji za nic

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Urcite zajimavý nápad. Propojení říše pohádek s našim světem i když kulisy pohádkového světa vypadají uměle jsou hezké a přitáhnou si člověka halvně díky skvěle promyšlenému propojení jednotlivých pohádek a odkrývá se tak celý příběh předtím než Královna uvalila na pohádkovou říši svou kletbu. Příběh v našem světě se trošku táhne, ale to je z důvodu, aby dostala každá postava svůj prostor a mohl se odvyprávět celý příběh z říše pohádek. Dobré jsou výkony všech herců a padnou do svých rolí, zářný příklad je výkon Robert Carlyle. Skvělý jako Mr. Gold a naprosto úžasný jako Rampelstilskin!

plakát

Solomon Kane (2009) 

Ukázka že i za menší peníze v Evroě se dá natočit kvalitní snímej jakéhokoliv žánru. Solomon Kane je v podání Jamese Purefoye hrdina, kterému prostě musíte fandit. Z krvelačného zabijáka a záporáka se z osamělého poutníka stáva hrdina, který má zachránit svět. poctivé 4 hvězdy

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film, který ani postupem času neztrac na svém kouzlu, zábavnosti a můžeme ho brát jako malé okénko do historie USA. Skvělý herecký výkon v podání Toma Hankse. Plus úvodní scéna se objevila v Simpsonech, takže to musí být skvělý film :)

plakát

Černý korzár (1976) 

Pro mě nostalgie mého dětství proto možná dávám o jednu hvězdu více, ale ve srovnání se spoustou filmů, které chrlí Hollywood dnes bych ho určitě vyzdvihl. Lehce romanticky film o pirátech, pomstě a teda halvně pirátech.