Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (9)

plakát

Transformers (2007) 

Chcete zvednout prodeje své automobilové značky? Je-li Vaše odpověď ANO, držte se následujících instrukcí. Vemte auto (+ pár dalších známých značek), udělejte z něj mluvícího transformujícího se robota. Přidejte sympatického hlavního hrdinu, který se náhodou připlete k robotické rozepři a nějakou sličnou děvu (nejlépe vyvolenou našeho hrdiny). Nezapomeňme na režiséra milujícího exploze všeho druhu a očividně dobrými vztahy s americkou armádou + dobrý scénář. Dejte toto do kupy a voilá skvělá letní popcornová zábava je na světě! BTW, kdo z Vás by nechtěl mít doma v garáži Bumble-beeho?

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Do čeho si to Hollywoode prachy dal...

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Jak už jeho název napovídá je to průměrný seriál o průměrné (avšak v některých ohledech střelené) americké rodince.

plakát

Panika v městečku (2009) 

Něco tak šílenýho jsem dlouho neviděla… Až mě v některých momentech bolelo břicho od neustálého smíchu. Škoda jen poslední třetiny, kdy už film trochu ztratil dech. A dávejte si pozor při nakupování na internetu, abyste nedopadli jako Kovboj s Indiánem.

plakát

Inseparable (2007) 

Páni! Tolik emocí za tak krátkou dobu, jsem opravdu nečekala… Po skončení jsem jen seděla s úplně promočeným kapesníkem v ruce a nevěřícím výrazem v očích. Dlouho, hodně dlouho, mě nic tak nedostalo. Benedict mě o svém hereckém umění nepřestává překvapovat. Po tomto výkonu ho pasuju za jednoho z nejlepších herců současnosti a přeji mu jen zářnou hereckou budoucnost.

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Bruce Willis hláškující, střílící a účty si vyrovnávající s německými teroristy. Tento „Vánočně laděný“ film je vhodný pro všechny, kdo už mají plné zuby Vánočních pohádek a tradičních Vánočních filmů a radši se podívají na skvělou akční podívanou s Brucem. A abych nezapomněla Alan Rickmen je opravdu prvotřídní padouch.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

O tomto seriál básnil můj kamarád tak dlouho až mi to nedalo a pustila si 1. díl. A pak přišel další, další a najednou jsem byla na konci 2. řady ani nevím jak. A jako na trní jsem vyhlížela řadu 3. Seriál mne okamžitě vtáhnul do svého světa a už mne nepustil. Tolik propracovaných postav v jednom seriálu jsem dlouho neviděla. To platí i o celém světě a historii Západozemí. Taktéž neustále napětí zda-li se Vaše oblíbená postava dožije dalšího rána dělá ze GoT výjimečný seriál. Poznámka na konec: díky Stando :)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

BBC má čuch na skvělé seriály a hlavně jejich tvůrce, to se jim nedá upřít. Asi jako každý jsem se obávala, jak bude Sherlock vypadat v moderním hávu. Avšak moje obavy se rozplynuly během sledování 1. dílu. Benedict je jako Sherlock dokonalý a nedokážu si v této roli představit nikoho jiného (promiň, Roberte Downey Jr.). Martin Freeman Benedictovi jako Dr. Watson skvěle sekunduje a na obou je krásně vidět, jak si každým dílem svoje role užívají. Nesmímm také opomenout herecký výkon A. Scotta a jeho vskutku ďábelského Jima Moriartyho. Jinak smekám klobouček před duem Gattis & Moffat a přeji jim do budoucna mnoho dalších skvělých nápadů. A hlavně už žádná nečekaná úmrtí a zmrtvýchvstání!