Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Na dotek (2004) 

Des ty zivoty a pribehy. Peknej scenar, promyslena zapletka. Natalie skvela jako vzdy. Film ktery rada shlednu i ponekolikate.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Skvělé jak jinak. Miluju všechny filmy Andersona už jen kvůli obrazu. Celé hezky natočené, příběh někdy trochu línější, ale proč ne. Příjemný film, rozhodně ne odpad.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Skvělý poutavý příběh a navíc ta kamera. Já jsem hodně zatížená na rovné věci a střed a tady byl vždy objekt uprostřed, VŽDYCKY. miluju! Film působí uklidňujícím dojmem a má velmi krásné barvy. Doporučuji i náročným divákům!

plakát

La cara oculta (2011) 

kdybych neviděla upoutávku kde bylo vidět že to bude hustý tak to asi po prvních třiceti minutách vypnu, ale jelikož jsem věděla že tam bude to zajímavý tak fajn. Nedoporučuji slabším povahám co mají smysl pro spravedlnost, jako například já. Já jsem měla chuť něco rozbít, protože zabouchnout si klíče, což bylo i v upoutávce, nebojte nic neprozrazuji, tak to bych se zbláznila.. dobrý nápad, fajn zpracování!

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Jak já se na tenhle film těšila. Miluju želvy ninja z roku 1996 (nebo z jakyho roku sou). Tohle na mě bylo moc vyumělkovaný, želvy nevypadaly hezky - obličeje příšerná grafika, tříska taky jakoby divnej. Druhá polovina lepší kdy se už něco pořádně dělo a byly souboje. Trochu zklamání ale nemohla jsem si to nechat ujít. Podruhé vidět nechci.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Na to jak Scifi nemusim tak tohle bylo super! Spíš mi to přišlo jako komedie, to mi chybí u výpisu žánrů .)

plakát

Srbský film (2010) 

UŽ TO NECHCI NIKDY V ŽIVOTĚ VIDĚT. Nedala jsem "Odpad" ale jednu hvězdičku, myslim, že film v lidech vzbudil to co měl - nechutenství - takže to se režisérovi asi povedlo. Já se vůbec divim, že tohle někdo zafinancoval a povolil aby to bylo volně dostupný. Po shlédnutí se mi chtělo zvracet. "ošukáním" miminka to jen začalo.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

U mě má tento film plný počet. Krásný dojemný příběh o zradě a nenávisti, ale i lásce a odpuštění. Angelina luxusní herecký výkon, nádherný kostým! Můj nový oblíbený film!

plakát

Jack – Zabiják obrů (2013) odpad!

pardon za text bez hacku a carek, ale prave na tohle zverstvo koukam a potrebuju napsat svoje pocity. uaaaa. proc? navic zjisteni ze je to rok 2013 ne rok 1995 jak jsem si myslela dle obrazu.. proc nekdo neco takovyho vubec dela? horsi uz snad byl jen horor co jsem videla a byl tam dvouhlavej zralok.. totalni hovadina na kterou jsem ale nemohla prestat koukat, protoze jsem proste neverila. ze je to mozny.