Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Machete zabíjí (2013) odpad!

Píčovina největšího kalibru! Totální béčko s kvalitním obsazením..ale nekoukatelný..

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dokonale morbidní seriál, který vás nenechá vydechnout. Nečekané zvraty, svízelné situace a kaluže krve.. přesně to je podle mého gusta. Některé série byli sice slabší, ale jako celek.. výborný!

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Film jsem si původně pustil v jednu ráno jenom na usnutí. Napětí a touha po odhalení toho všeho, mě však nedali spát a já koukal do půl třetí. S filmem jsem byl hodně spokojen. Do třičtvrtě filmu vůbec nevíte co se vlastně děje a závěrečné odhalení vyvolává jen další a další otázky.. Odpovědi na ně se snad dozvíme v dalším díle, který by měl v roce 2015 vyjít. Co mi tam, ale trošku vadilo byla absence zástupkyň něžného pohlaví.. Za prvé..bylo by na co koukat a hlavně za druhé..pokud labyrint měl být jakou si testovací laboratoří, tak proč testovali převážně kluky? ..Próč??

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Vcelku to ušlo. Vtipné želví hlášky a kozy Megan Fox drželi film při životě. Co mě, ale u filmů tohodle typu neskutečně vytáčí je nedomyšlenost detailů.. Při závěrečné bitvě na střeše budovy, z baráku dolů padají trosky a vypatlaný obyvatelé New Yorku stojí dole jak magoři a nechají si padat trosky na hlavu...

plakát

Pot a krev (2013) 

Hodně dobrá krimi komedie u které jsem se nenudil ani chviličku. Pro svojí bizarnost, těžko věřit, že je to natočeno podle skutečné události, ale film je opravdu velmi kvalitní. Do karet také nahrává herecké obsazení..

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Jsem mile překvapen. Nečekal jsem, že se budu u německé komedie takhle bavit. Film na konci trochu zabíjí romantika, ale nějak to zkončit musí. Rád bych také pochválil výběr hlavních herců. Elyas M'Barek je tahoun celého filmu a Karoline Herfurth (jedna z pipin z filmu Holky to chtěj taky) tam taky není vůbec špatná.

plakát

Knihovníci (2014) (seriál) 

Po shlédnutí upoutávek jsem se na tento seriál těšil. Po shlédnutí prvního dílu, jsem se seriálem zkončil. Naprostá ztráta času.. Filmy s Flynnem Carsnem se ještě překousat daly, ale tohle je fakt tragédie..

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Tenhle film byla absolutní slátanina. Ze snahy odvyprávět egendu o antickém hrdinovy trochu jinak, vznikla fraška. Příběh začal docela slibně, ale z přibývajícími minutami se z něho stávala čím dál větší hovadina. Největší obrátky stupidity začal děj nabírat, když Herkules několikatunovými kusy kamenných sloupů na řetězech kosil svoje nepřátele jako mouchy. Po tomto zážitku jsem se musel hodně přemáhat, abych film shlédnul do konce. Darovanou šanci na dokoukání však tvůrci zabili, když Hrdina začal zbylé nepřátele dorážet bleskovým mečem. To už na mě bylo opravdu příliš.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Film předčil veškerá moje očekávání. Filmů o Drákulovi byla už spousta a pojmout to z jiného úhlu pohledu, byl krok dobrým směrem. Vymyslet příběh o tom, že kníže Vlad byl vlastně dobrák, věrný manžel a milující otec, který ze sebe udělal monstrum proto, aby zachránil svojí rodinu a svůj lid byl zajímavý nápad. Líbilo se mi také herecké obsazení filmu. Luke Evans ukázal své přednosti už v Hobitovi a postava Vlada mu sedla jako ulitá.