Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (351)

plakát

Vojenská výzbroj (2007) (seriál) 

Zajímavě, ale zjednodušeně vysvětluje historii jednotlivých druhů zbraní a zvláštních jednotek. Bohužel, trpí dnes už typickým nešvarem amerických dokumentů. Každý fakt se musí třikrát zopakovat. Navíc je hodně propagandistický, takže o neamerické zbraní se zmíní pouze v nouzi nejvyšší. Nejhorší je to u dílů elitních jednotek. Tam už je to čistá propaganda.

plakát

Largo Winch II: Spiknutí v Barmě (2011) 

Sice oproti jedničce přibylo akce, ale i tak je film o kousek slabší. Přesto je to pořád kvalitní snímek, který stojí za vidění.

plakát

Chappie (2015) 

Tak tohle je pecka. Film plný akce a do toho infantilní bojový robot se svýma hláškama. Spoiler-Zpřeláme hlavnímu padouchovi všechny kosti v tělě a pak řekne : " Už ti odpouštím, zlý pane. " Navíc trikové anime scény vypadají naprosto přirozeně.

plakát

Largo Winch (2008) 

Tenhle film mě mile překvapil. Čekal jsem béčko a vyklubala se z toho kvalitní a zajímavá akce. Scénář je cekem nekomplikovaný, ale svižný. Hrdina je sympaťák, akční scény povedené a hudba je kvalitní. Je to povedený a svižný snímek.

plakát

Pokušení (2009) 

Vlastně není ani celkem co komentovat. Nic extra špatně, ale ani nic super. Spíš takový nudnější uspávač na dobrou noc.

plakát

Hlad (2008) 

Film určitě má svou sílu a atmosféru. Ale styl filmu mi vůbec nesedí. Tiché, atmosférní záběry střídané hlasitým výbuchem násilí a celkově strohé. Přijdeme mi to jako na pomezí filmu a strohého dokumentu. A obojí bych bral spíš než tento snímek.

plakát

Rango (2011) 

Pěkná grafika, pár povedených momentů, ale jako celek je to nakonec průměrný animák.

plakát

Americký sniper (2014) 

Povedený a vyvážený film, ve kterém se podařilo udržet propagandu v rozumných mezích. Taky je třeba říct,že příběh hlavního hrdny je silný sám o sobě.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Po dlouhé době zase perfektní sitcom. Takové trochu jiné Haló haló :-).

plakát

Teorie všeho (2014) 

Eddie Redmayne podal v hlavní roli vynikající výkon. A samozřejmě život Stephena Hawkinga je fascinující a neuvěřitelný sám o sobě.