Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (15)

plakát

Star Trek: Podivné nové světy - Tamhleti staří vědci (2023) (epizoda) 

*SPOILERY* Jonathan Frakes zvládl parádní crossover epizodu, která nezklamala mé očekávání. Bylo skvělé vidět postavy z Lower Decks, které znají všechny kanonické události (cca do roku 2383 - 3. série LD) jak interagují s postavami SNW. Například jejich údiv nad aktuálním chováním Spocka, které defacto překvapuje i diváky... Krásně tak tato vtipná epizoda pomohla zařadit SNW do Prime universa a tím se stala také velmi důležitou.  Kromě toho plno skvělých hlášek a odkazů nejen na Novou Generaci, ale také na Enterprise (2001) či lehké pomrknutí na DS9 (schválně kdo si všiml co Boimler nahrál do padu). Nicméně nejde opomenout hrubé porušení časových předpisů.  Každopádně se jednalo o příjemný fanouškovský servis a pevně doufám, že se po úspěchu této epizody někdy vrátíme do 24. či 25. století v nějakém dalším seriálu.

plakát

Tři mušketýři (2014) (seriál) 

Po 5ti dílech dávám maximální možné hodnocení. Nikdy sem neměl rád žádné filmy nebo seriály z toho historického období ale Mušketýři mě vážně zaujaly. Poslední dobou se mi víc a víc potvrzuje, že BBC prostě umí. Herci jsou my sympatičtí a zvykl sem si na ně vážně rychle. Peter Capaldi je jako kardinál naprosto dokonalý a Luke Pasqualino mě opravdu překvapil. Jen s Tomem Burkem sem měl na začátku trošku potíže :) Po shlédnutí první série bych hodnocení nejraději ještě zvednul kdyby to bylo možné :)

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Alan Silvestri a jeho další úchvatný soundtrack! :)

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Kravina ale je to mé dětství :)

plakát

Truman Show (1998) 

Řekl bych, že zde Jim Carrey opravdu ukázal co v něm je. Že není jen ztřeštěný herec, který pohazuje svými končetinami ale že dokáže zahrát i velmi vážnou roli. Film byl vtipný, napínavý, dojemný a hlavně originální.

plakát

Karcoolka (2005) 

Nemůžu říct, že bych se nebavil ale přeci jen na animaci si mohly dát více záležet.

plakát

Stroj času (2002) 

Úžasný soundtrack a skvělé efekty. Scéna s přesunem v čase je nezapomenutelná ale to ostatní si už člověk ani pamatovat nechce. Upřímně... s maskami si mohly pohrát o něco víc.

plakát

Báječná show (2002) 

Animace a příběh nic moc... jediné co si zaslouží hodnocení je píseň od Dana Bárty, kterou do dnes slýchávám v rádiu a TV.

plakát

Letadla (2013) 

Laciná napodobenina vydařených aut s předvídatelným příběhem.