Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vyšetřování časového portálu se praporčík Brad Boimler při nehodě ocitne v čase. (SkyShowtime)

Recenze (19)

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pane Bože, to bola hovadina. Tento diel ma presvedčil o jednej veci. Nikdy si nepozriem ten animák Star Treku, ktorý začali robiť pred pár rokmi. Ak je tak infantilný a trápny ako postavy v tejto časti, tak to nestojí za námahu. Dvojka blbečkov je hotová, že je medzi svojimi hrdinami z minulosti. Zatiaľ čo trebárs Siskovi a Dax v epizóde DS9 som to žral, keď sa stretli s Kirkovou posádkou, lebo to malo úroveň, toto bolo urobené ako pre decká z materskej škôlky. A TOS začala síce pôvodne s Pikom a Spockom, ale vo všeobecnosti TOS bol Kirk a jeho posádka a nie táto zbúchaná hovadina, ktorá neustále parazituje na Star Trekoch dávno minulých. Zasa bolo treba spomenúť more mien z minulosti a keď už tam zmienili zemana z Gothosu, idem si pozrieť tento diel, aby som si pripomenul, čo bola tá pravá TOS-ka. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ok, tohle je fun fanservis, proč ne, klidně i napíšu že dobrej, Lower decks nesleduju, ale bavil sem se dobře :D . Chápu proč tomu fandové Lower decks daj 5*, osobně to až tak úžasně necítim. Stranou toho tu je podruhé v řadě naprosto neodůvodněnej důraz na Uhuru, kde jen protože je významná postava v naší realitě se musí tlačit že je nějak úplně mega-super i ve světě Star treku, i když k tomu v TOS ani nikde jinde neni moc důvod a vlastně to tu postavu spíš kazí než co jinýho. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hranice mezi hravým a infantilním scénářem je v tomto případě tak tenká, že bych mohl plácnout jednu hvězdu a ani nemrknout. Animovaný ST mě vůbec nezajímá a že jde o cross jsem se dozvěděl až tady z komentů. Druhá řada je zatím velké zklamání. Po dlouhé době sympatická posádka, je vystavena experimentování scénáristů, kteří nemají koncept, příběh ani nápady v duchu první řady. Kdyby hrál Boimlera někdo méně sympatický, nejspíš bych své rozladění "ocenil" max. 2*. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je krásnou ukázkou toho, proč by se postavy z libovolných animáků nikdy neměly přenášet do reálného světa, prostě to nefunguje. Pohrkaní a polopsychopatičtí Boimler a Mariner jsou ok ve svém animovaném a primárně komediálním, ztřeštěném seriálu, v "reálu" však působí jako pěst na oko a jako někdo zralý na svěrací kazajku. Ze všech těch individuálních setkání mezi LD a SNW postavami nejvíce vybočuje to s Uhurou, z níž se tu najednou dělá jakási velká legenda pomalu snad na úrovni Pikea či Kirka, přitom jak ve starých Trecích, tak i v JJ filmech hrála vždy druhé housle a neměla prakticky žádný "hero moment" či cokoliv zapamatovatelného (současní diváci si ji pamatují především jako "jo, to je ta buchta co chodila se Spockem", nic víc). Všechno výše zmíněné je tak na max jednu hvězdu, druhou však dávám za sympatické a hlavně startrekovské rozuzlení orionské zápletky, které na těch cca 20 vteřin připomnělo, o čem že má tenhle seriál být. Ne, opravdu to nejsou laciné gagy a vztahové patálie jak z Přátel či HIMYMu, vážení... 40% ()

Polux 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10 | Crossoverové epizody jsou obvykle pokladnicí nejrůznějších referencí a pomrknutí tvůrců směrem k divákům a současně výkladní skříní každé série a ST obecně. Nejinak je tomu i v případě sedmé epizody, která svou hravostí a nápaditostí potěší každého trekkieho. Nejenže zde dochází k propojení po stránce obsahu, ale navíc i formy (live action scény se kombinují s animovanými sekvencemi), čehož dokážou tvůrci náležitě využít, aneb neblahé účinky alkoholu na prostorové vnímání. Vtipným bonusem je pak fan service vysvětlení "skutečného" významu kánonického termínu TOS. | PeZet ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama