Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (96)

plakát

Ďáblův sluha (2007) (seriál) 

První sezóna je za dobrý 4*, ale druhá je jestě lepší, takže jsem musel zvednout. Hlavně jsem zklamán, že neodklepli i třetí sadu.

plakát

Džúbei a umění nindžucu (1993) 

Absolutní klasika, naprosto vynikající, když slyším anime, vybavím si tohle!!! Prostě paráda. Ani nemám slov :)

plakát

Rambo: Do pekla a zpět (2008) 

Vážení přátelé, v tomto velmi vydařeném snímku se Sylvestrovi povedlo vymyslet nový filmový žánr :))). V popisu tohoto titulu by totiž nemělo být uvedeno Akční / Drama / Thriller, ale správné označení žánru je "SKLIZEŇ"! Navíc realističnost je opravdu maximální. Doufal jsem v jatka a moje očekávání bylo překonáno. A i přes to, že bych si film dokázal představit o 15 - 20 minut delší, dávám plnej kotel!!!!

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Jo, tak jo. Komedie tohoto ražení opravdu můžu. Nápad, rocková atmosféra a hlavně vynikající muzika od Jacka Blacka. Výborně jsem se pobavil a ještě navíc v rytmu, řekl bych zvučných až líbivých :), válů a vše nakonec korunuje Dave Grohl v roli Satana. Nářez!

plakát

Černá bible - Série 1 (2001) (série) 

Ve třetím díle jsem už začal přeskakovat pórkový scény :), příběh jak víno. (samozřejmě žertuju, nepřeskakoval jsem nic, pórky tam jsou taky super)

plakát

Ong-bak (2003) 

Naprostá liga, scény tzv. martial arts jsou totálné briliantní a Tony Jaa je absolutní mafián. Ong-Bak na plnej knedl!!!!

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Za posledních pár let byl toto jeden z mých nejlepších kinozážitků. Obrovský plátno, ohulenej prostorovej zvuk a 2 hodinky komiksové relaxace začaly. Film je zcela zaměřen na bojový scény, který jsou naprosto brilatně udělaný a dál na nikoliv "cool", ale naopak dost frajerský a chlapský hlášky (pokud se na to člověk dívá s jistou dávkou nadsázky) - "Tonight We will dine in HELL!!!" jenž hlavní hrdina pronáší groulem naležícím deathmetalovému vokalistovi. Pro mě dost chlapskej a odpočinkovej vál.