Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Záskok

Záskok (1997)

Excelentní hra postavená na genialitě Zdeňka Svěráka, který je v této roli nenahraditelný, podpořená výborným výkonem Petra Bruknera, Miloně Čepelky a dalších. Odzbrojující představení je klenotem Cimrmanova divadla. Jsem velmi hrdá na to, že jsem měla tu možnost být osobně přítomna tomu zázraku a to ne jednou. Za mě jednoznačných 5*, které s láskou dám mistrovu géniu.

Kristian

Kristian (1939)

Jen pro ten dnešní den stojí za to žít, jen klid svůj tichý mít, víc po ničem netoužit...... Galantní Oldřich Nový, dokonalá Adina Mandlová a naivně hloupoučká Nataša Gollová - všichni bez jakéhokoli většího snažení vykouzlí úsměv ani nevíte jak. Romantická atmosféra, která přímo křičí celým filmem, podpořená nádhernými melodiemi a gentlemanským humorem, který doplňuje celou tu dokonalou prvorepublikovou podívanou.

Lotrando a Zubejda

Lotrando a Zubejda (1996)

Tak tohle je ovšem boží. Moje nejoblíbenější pohádka už od 6 let, která mě zasáhla natolik, že jsem při jejím sledování musela pokaždé jíst nutně chleba s tvarohem. :-) Písničky znám nazpaměť do dnes - no a nemá zrovna takové pocity pohádka vyvolat? :-) 5 hvězdiček je málo!!

Harry Potter a Princ dvojí krve

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)

Podle mě nejlepší díl z Potterovské ságy. Větší prostor dostávají i jiné postavy než klasická trojice Harry, Hermiona a Ron. Postavy přestávají být tolik černobílé - ,,zlý" a ,,hodný". Velmi zajímavá je dějová linka Malfoye a Severuse.  Oproti ostatním dílům je film mnohem víc vtipný. Naprosto skvělé jsou scény s prof. Křiklanem, který dodal filmu šťávu. Celý příběh je hodně temný, ale to vůbec nevadí, naopak. I po několikátém shlédnutí mám při některých scénách pořád husí kůži. :-)

Aladin

Aladin (2019)

Ježiš, to je tak skvělej film :-D 5 hvězdiček by měl dostat už jen kvůli výkonu Willa Smitha, který je jako Džin naprosto boží. Musím se přiznat, že film mě baví, ale od chvíle, kdy se tam objeví Will Smith, je to bomba. Příběh střídá jedna hláška za druhou a i když to vidím po několikáté, tak mě ty vtipy pořád strašně baví. :-D. Je pravda, že některé scény jsou opravdu brutálně kýčovité a víc barevný film jsem snad neviděla, ale ono to k tomuhle filmu tak nějak patří, takže to člověk i odpustí a ve výsledku si řekne, že je to vlastně krásný. Za Willa Smitha, příjemnou hudbu, vtipné scény a vůbec asi za všechno - 5 hvězdiček. :-)