Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Dlouho jsem se přesvědčoval jestli tohle muže být doopravdy skutečný příběh, ale závěr filmu mě přesvědčil a musím říct že to musel bejt sakra silnej zážitek...

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Guiller del Tor vytvořil naprosto originální snímek, tedy pokud do toho nepočítáme Transformers, Ultramana, Strážce vesmíru, Godzilu, Ocelovou pěst a jakýkoliv tehdy natočený animák. Veškeré naděje lidstva se upínají k obřím robotům, kteří mají otravně pomalé plazmové kanony a které můžou řídit (bezdůvodně) jen propojení lidé. Abych řekl pravdu, je to absolutní stupidita u které člověk celou dobu kroutí hlavou, ale ve finále to stejně dokouká do konce protože jeho devítiletému já se to ohromě líbí ! Obří roboti, obří monstra, obří roboti mlátící obří monstra, používání nákladní lodi jako basebolové pálky.. a další cool věci.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Výborná komedie, u které sem se smál od začátku až do konce a zároveň film který nepřemýšlí jen nad tím jak rozesmát diváky ale také nad tím jak skrze černý humor říci, že i tak nemocní lidé si stále mohou naplno užívat život a nečekat jen na smrt a že bohatství není vše, protože jen za pomoci dobrého přítele a chtivosti se dokážete znovu naplno věnovat životu.

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) 

Tak tenhle film neměl být asi nikdy natočen. Jako, když tam dají scénu, že kamera zabírá 10 vteřin s hororovou muzikou židli, která se po velkém napětí, co že se to stane strašného pohne o 10 centimetrů mě přivedlo na myšlenku.. Sakra proč taky něco nenatočím ?! A finále filmu ? Chaos, ve kterém než se vzpamatujete, kdo je kdo vidíte konečné titulky... takže je to vlastně taková 70 minutová nuda a 15 minutové cože ??!!

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Pro mě jeden z nejlepších filmů Willa Smithe. Uvědomíte si, že nikdy není pozdě nic vzdát a že naděje umírá poslední. Neměli by sme odzuzovat lidi podle školského vzdělání, protože jediné dobré vzdělání je život sám. A na to chce nejspíš film poukázat. Jestli chce být někdo v životě úspěšný, tak samotná škola nestačí.

plakát

Zpráva o Europě (2013) 

Téma dobrý, příběh dobrej, ale něco mi tam scházelo, jako by to nebylo dotáhnutý dokonce. Čekal jsem víc efektů, víc příšer, větší napětí, prostě všeho víc... takhle z toho je jen další průměrnej film na kterej za tejden zapomenu..

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Snad první zombie žánr, ve kterém neuslyšíte ani jednou slovo zombie. Zatím ve všech natočených sériích se kolem hlavních postav vyměnila celá řada nových lidí a říkám si, že i herci ve Hře o trůny mají svoje fleky jistější. A i přes své chyby jako plno nepravděpodobných headshotů, neustále debatující skupina o ničem, nesmyslná gesta rukou když se snaží nedělat hluk... patří tento seriál mezi mé vůbec nejoblíbenější a nemůžu se dočkat další série.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Miluju žánr zombie filmů, a když je vylepší herec jako je Brad Pitt tak nemůžu hodnotit jinak než 5 hvězdami. Uznávám, že film měl také své chyby snad jako všechny zombie filmy. Nikdy nenatrefí na žádnou dopravní zácpu, najde karavan s klíčky i nabitou puškou, a rychlí zombíci zpomalí jen když ho mají dohonit. A našlo by se tam toho víc, ale nic se neodepře tomu že to byl mega hustej nářez plnej zombíků, který vás pohltí a pustí až na úplném konci filmu. Jo, a pro příště by neuškodilo výběr hezčí herečky pro Brada.