Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Titanic

Titanic (1997)

Jeden z filmů , který by měl vidět každý.

Dostaň ho tam

Dostaň ho tam (2010)

Podle mě jeden z nejlepších filmů. Tenhle film patří do mých top deseti nejlepších a nejkomediálnějších filmů . Russell Brand a Jonah Hill spolu byli prostě fakt užasný a zase mě rozesmáli. Měli by spolu hrát ve více filmech , v tomhle mě přišli dost skvělý. Dost hodně se mi líbil zpěv Russella Branda. Díky tomuhle filmu sem teptve zistil že Russell Brand existuje. A hodně mě pobavil tak jsem se koukl skoro na všechno v čem hrál , a v každym filmu mě přišel stejně skvělej a zábavnej. Úžasné herecké obsazení a skvělá hudba ve filmu. Jen škoda že ta skupina Infant Sorrow je smyšlená , ale i tak podle mě nejlepší film roku 2010. 100%. Taky mě dost překvapila Rose Byrne. V jiných flmech co jsem ji viděl hrát mi přišla jako průměrná herečka , ale v tomhle se mi dost líbyla.

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Tento film se mi nikdy neomrzí. Ikdyž ho uvidim v televizi po 50 000x. Celý film má skvělou atmosféru , a ty scény jsou prostě geniální. A to platí u každého dílu , i u trochu horší sedmičky. Nejvíc to mám rád od KAMENE MUDRCŮ , až po OHNIVÝ POHÁR , protože to je děj kdy jsou ještě hlavně ve škole , a působí to jinak než ostatní díly.

Legendy z Dogtownu

Legendy z Dogtownu (2005)

Tenhle film je u mých top 10 nejlepších filmú. Pobavil mě a nejlepší je na tom že je to podle skutečné události. Já miluju skateboarding a tenhle film je o mých oblýbených skateboardových legendách o Jay Adamsovi , Stacy Peraltovy a o Tony Alvovi. Ve filmu bylo dost vtipných scén , a hlavně dost skvělých triků. A píseň Wish You Were Here v podání Sparklehorse dala filmu skvělou atmosféru.

Mladé pušky II

Mladé pušky II (1990)

Tenhle film je fakt bezva ikdyž se tam už moc neztřílí , ale podle mě je o dost lepší než první díl . Mám rád filmy o westernu a hlavně filmy zaměřené na Billy Kida. Ve filmu je dost napínavých , a dojemných scén ,ale hlavně dost akce , která vás dost zaujme. Mě osobně první díl až tak nezaujal jako tento druhý díl , který je takový živější , a zábavnější. Taky se mi strašně líbila hudba ve filmu , která nahodila skvělou atmosféru. První díl 96%. , ale tenhle u mě 100%.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Skvěle komediální film o pirátech s Johnnym Deppem , když on v něčem hraje tak se prostě bavím. Už je to přes 12. let , co tento film byl natočen , a pořád mi přijde jako jeden z nejlepších filmů.

Petr Pan

Petr Pan (2003)

Pro mě jeden z nejhezčích filmů. Vždycky když ho vidím tak si vzpomenu na dětství. Hudba , obsazení , děj ... prostě všechno je na tomhle filmu dokonalé.

Ovládací panel
10 bodů