Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

Půlnoční klub - Dej mi pusu (2022) (epizoda) 

Vyprávěný příběh zatím nejslabší, vůbec mě nebral, ale dění v hospiců na druhou stranu bylo parádní a jak to vypadá tak atmosféra pořádně houstne, tajemství je čím dál víc a jeho odhalování pěkně pokračuje a nejspíš se můžeme rozloučit s další postavou. Zatím sice nejslabší díl, ale pořád hodně slušná podívaná.

plakát

Půlnoční klub - Zkažené srdce (2022) (epizoda) 

Děj nám pěkně nabírá na otáčkách a je to opravdu radost sledovat. Atmosféra nám houstne a místy je opravdu hodně dobrá a závěr, to už je paráda sama o sobě. Pátrání po tajemství je čím dál lepší a přináší výsledky. Vyprávěný příběh má slušný náboj, uvidíme jak bude pokračovat. No a máme tu první mrtvolku v baráku. Spokojenost.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Série 1 (2022) (série) 

Když se to tak nějak shrne tak průměrná fantasy s nijak akčním dějem. Čekal jsem tedy větší palbu, než trošku nudu zabalenou v pěkným vizuálu. Docela zklamání.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Slitina (2022) (epizoda) 

Žádné překvapení, Sauron je tady, odhalení nebylo kdovíjak šokující. Prsteny jsou na světě a to je tak vše co tento závěrečný díl této série nabízí, takže docela slabota. Druhá řada snad bude lepší.

plakát

Půlnoční klub - Dvě Dany (2022) (epizoda) 

Atmosféra nám slušně houstne, záběry z chodeb jsou neskutečný a vyprávěný příběh je naprosto perfektní a je opravdu mrtě dobře vyprávěný. Tajemno se srupňuje a děj pomalu jde kupředu. Skvělý díl.

plakát

Půlnoční klub - Závěrečná kapitola (2022) (epizoda) 

Uvodní díl tohoto hororového seriálu o blízkosti smrti a strašidelných historkách byl opravdu parádní a má opravdu náboj. Atmosféra solidní, postavy dobře načrtnuté a místo kde se děj odehrává nemá chybu. Navíc to vypadá, že kostra příběhu je hodně dobře vymyšlená a jednotlivé strašidelné příběhy budou opravdu kvalitní, alespoň v úvodním dílu to tak bylo. Jako úvodní díl naprosto super. Navnaděn a očekávání jsou hodně velká.

plakát

Hellraiser (2022) 

Stalo se něco co jsem už ani neočekával, série Hellraiser byla znovuzrozena a dočkala se konečně kvalitního dílu. V podstatě se nejedná ani o žádný remake, ale v podstatě o nový začátek a já osobně s tím nemám absolutně žádný problém. Dobrá, mohli si tam odpustit ty dva buzíky, ale to je jen jeden malý kaz na jinak perfektní podivaný. Je to zábavné, hravé, místy brutální a krvavé a vizuálně naprosto úchvatné. Cenobiti v čele s novým Pinheadem s kozama byli hodně povedení, masky se opravdu povedly a dostali i slušný prostor, takže jsme si je i náležitě užili. Řetězi opět svištěly jak o život a fanoušek hellraiseru se mohl opět po dlouhé době kochat kvalitním zpracováním. Kostka a její nové modifikace byly naprosto super, mytologie slušně rozvedená a ten závěr, naprostá bomba. Samozřejmě, že s původním Hellraiserem se to nedá srovnávat, to ani prostě nejde a nikdo snad nečekal, že by se to mohlo vyrovnat, ale když nepočítám úvodní dvacetiminutovku mimo úvodu tak to byla hodně kvalitní podívaná. Kvalitou hned za úvodní svatou trojicí. Neměl bych nejmenší problém s pokračováním a v každém případě se jedná o milé překvapení a rozhodne o to lepší co se letos na hororové scéně urodilo. Jednoznačně doporučuji.

plakát

Lovci duchů - Narušení (2010) (epizoda) 

Parádní díl z blázince, ten nápad je prostě geniální. Po dlouhé době prostě opět hon na monstrum v převleku. No ne, že by v tom blázinci nezapadli. Nepředvídatelnost je u tohoto dílu jako bonus. Parádně natočená epizoda, u které si divák odpočine od Apokalypsy.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Perfektní seriál o jednom z nejznámějším sériovém vrahovi na světě Dahmerovi. Nekrofil, kanibal a kdoví co všechno, prostě úchyl na entou tu je naprosto perfektně ztvárněn, to se prostě jen tak nevidí. Na jednu stranu se divák musí opravdu divit, jak dlouho mu to procházelo, vzhledem k tomu jaký to byl naprostý amatér a jak snadno se nechal na konec chytit aniž by se pokusil vzít alespoň roha. Perfektní podívaná, tohle Netflix prostě umí, na to na něj nikdo nemá. Přivítal bych podobné seriály i o dalších magorech, snad se dočkáme. Jediné co bych tomuto seriálu vytknul, vzhledem k tomu jakému se věnuje tématu, tak to je to, že na tak nosnou látku zde bylo málo detailů a prakticky žádné Gore, jinak samozřejmě palec nahoru a naprosto parádní podívaná.

plakát

Jeepers Creepers: Reborn (2022) 

Tak tohle byla vážně tragédie, naprostá parodie na sérii jako takovou. Nová podoba Creepra mi vadila ze všeho nejméně, tohle byl opravdu nejhorší díl této série a to jsem si už myslel, že po minulém to už horší být nemůže, ale omyl, může a taky je. Jediné na co se dá koukat tak je ten hororový fest, jinak lepší nevidět. Nudné, bez atmosféry, se strašnými triky a hereckými výkony. Naprostá ztráta času a nejspíš naprosté pohřbení série.