Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 327)

plakát

Letní vzplanutí (2001) 

Jessica B. plave v bazénu v tričku a pak vystoupí....více scén vidět nechtějte, tupá tupá romanťárna s baseballem.

plakát

Má láska s Jakubem (1982) 

Špatné zpracování dobré myšlenky - střet sympatické mladé učitelky s prohnilým sborem mohl být natočen daleko lépe. Ten film se dá vidět, jen pokud jste fanoušky mladé Zlaty Adamovské.

plakát

Jan Hus (1954) 

Přátelé, ruku na srdce, vy víte, že to tak nebylo? že Hus a jeho následovníci nebyli prvními socialisty (nebo dokonce komunisty)? I když o tom ještě nevěděli? jedno je jisté, tenhle film Vás nenechá chladným, brnká na emoce a je jen na Vás, zda se necháte nebo Vaše srdce již zarostlo antikomunismem.

plakát

Oni a Silvio (2018) 

Tleskám. Erotický film o politice. Klipy s krásnými odhalenými ženami a kritika Berlusconiho (symbol vyprázdněnosti doby). Těším se, že, až někdo natočí u nás něco takového u nás o panu AB.

plakát

Neon Demon (2016) 

hypnotická pomalá skorohororová nuda o krásných modelkách a jejich šíleném světě. na závěr se pozvracíte, bacha.

plakát

Rob Roy (1995) 

jak z pera karla maye - správňáci horalové bojují proti hnusákům šlechtě. Liamovi a jeho rodině prostě musíte fandit. trochu naivní a romantizující, ale fajn a napínavé. Tim Roth je jeden z největších padouchů filmového plátna.

plakát

Plyšový medvídek (1994) 

Dokoukat se to dá jen kvůli tajemné atmosféře a atraktivní milence pana AD. Kvůli němu rozhodně ne, jede jen na půl plynu, jako celý film. To natočili za víkend jako vedlejšák?? Konec akorát naštve. tajemno zmizí a zbyde nechápavý úžas nad blbostí a ztraceným večerem.

plakát

Disturbia (2007) 

Buďme k sobě upřímní - první půlka, tj, šmírování krásné sousedky a navazováno kontaktu - super. Hororová akce - trapná blbost.

plakát

Vrať se do hrobu! (1989) 

Filmy o puberťácích ze školního prostředí mám rád. Když k tomu narážejí na Šteindlera, který hraje sám sebe....je to někdy vtipné, někdy bohužel ale do autu mířící...Ale na Kláru Pollertovou jen tak nezapomenete.

plakát

Na druhý pohled (2014) (TV film) 

Může člověk zničit svoji pověst, aby si zachránil život??? To je, oč tu běží. zajímavé, ale lehce natahované psychologické válčení v rodině nobl Hybnerové, kam přijde dělník Dastlík.