Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Chuck and Blair, Blair and Chuck :-) Ty jejich vášnivé hrátky mě prostě baví... :)

plakát

Můj přítel Monk (2002) (seriál) 

Ta osůbka je tak nedokonalá, až je úplně dokonalá :) Super! Prostě můj přítel Monk ;)

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Tak to se povedlo :) Super seriál pro slečny co milují módu :)

plakát

Román pro ženy (2004) 

Další z mála českých filmů, který se opravdu povedl! Boží !!!!!

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Krásná pohodová záležitost s roztomilou Amandou S. a dokonalou Meryl S. Úžasné herecké obsazení a super písničky, které se mi líbí více jak v originálu. Na tento film se mohu klidně dívat každý měsíc a nikdy neomrzí!

plakát

V peřině (2011) 

Skvělá barevná a hlavně pozitivní pohádka, která prosvítí každý šedivý den. Vtipné písničky a herci, kteří jsou při tanci mile komičtí. Konečně se český film vyhrabal z pesimismu! Tleskám!

plakát

Pláž (2000) 

And me, I still believe in paradise. But now at least I know it's not some place you can look for, 'cause it's not where you go. It's how you feel for a moment in your life when you're a part of something, and if you find that moment... it lasts forever... Prostě to miluju :)

plakát

Tajemství nesmrtelných (2002) 

Romantika romantika romantika.....jéééééé :-) Krásná příroda, nádech pohádky, tajemna, lásky....Krásná Alexis Bledel a její nejlépe zahraná role. Nadpozemská hudba Williama Rose to korunuje na krále romantických filmů :-)

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Sladká romantika :-) Tak tohodle chlápka by snad chtěla každá dívka i žena.... Patrick je v tomhle filmu prostě "k sežrání". Příběh moderní popelky, kterak to všem nandala a k tomu super písničky...co víc si přát :-) Snad jen toho Patricka...;-)