Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Nejvetší chyba byla obsadit do hlavní role herečku Špalkovou.Bez ní by to byl docela dobrý seriál.Obrovské plus je ale role Martina Černého(Jiří Vyorálek).Jiří v tomto seriálu je dokonalý. Zasloužil by hlavní roly.

plakát

Taxi 4 (2007) 

No nechápu jak někdo může hodnotit tento film jako odpad.Jestli někdo nechápe že je to komedie - parodie s nadsázkou tak mu asi již neni pomoci.Nemůžeme přeci porovnávat komedii/parodii z dramatem!Prostě u mě jako komedie je tento film skvělý.No ještě bych rád dodal že je to francouzký film a každý sám za sebe si řekněte kolik francouzkých filmů poslední dobou jste viděli?!?

plakát

Gravitace (2013) 

No musím dát jednu hvězdu protože jsem blázen do vesmítu a nemohu překousnout jednu chybu za druhou.

plakát

Dredd (2012) 

Fakt dobrá akční střílečka.A podle mě to neni jen střílečka ,jde taky o pojetí hlavního hrdiny.Ten je ve všech směrech profesional sice zabiják ale v prostředí v jakém se pohybuje je to logické.Nebere si servítky a vše řeší jasně a rázně.Moc dobře se na to kouká.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Už mám dost filmů ve stylu amerika do toho!God Bless America!Dávám 2-.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Catherine Zeta-Jones je v tomto filmu SEXY čtyřicítka.Když je někomu kolem čtyřicítky taky by moc rád vypadal jako ona.Ten film dává naději všem kolem čtyřicítky že to jde a že člověk může žit i po čtyřicitce na plný plyn!

plakát

Parfém: Příběh vraha (2006) 

Nechápu u tohoto filmu pointu.Vraždění dívek pro jeden parfém?S kterým hlavní představitel nic nedokáže!Hned od začátku filmu jsem hledal něco čeho bych se chytil,jenže nic jsem nenašel.Tento film je dlouhý a nudný.Předlohu filmu v knižní podobě bych asi zkousnul lépe.Výprava super ,děj nula.

plakát

Monstrum (2008) 

Ač nejsem příznivcem katastofálních nebo hororových filmů musím přiznat že MONSTRUM mě chytlo.V prvé řadě musím ocenit kameru,je tak přirozená jak kdybych to točíl sám.V tomto filmu jde hlavně o kameru ,vizualizace ,efekty či zvuk ty dělají tento film výjmečným zážitkem.Příběh je sice pruhledný ale atmosféra vas pohltí.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Jak se říká kdo si počká ten se dočká.U tohoto filmu to platí desetkrát.Ze začátku je tento film až nudný ale jen do té doby kdy si člověk začne uvědomovat o co tu v tomto příběhu jde.Bravůrně odvyprávěný příběh který ma strašný potencial.Ta představa že je tento příběh pravdivý se čím dál pokračuje děj,stává pravděpodobnější.Moje jasná pětka.

plakát

Gattaca (1997) 

Nevšední zvláštní pojetí sci-fi, ani tak moc nejde o samotnou podstatu sci-fi ale o lidskost.Prezentace nedaleké budoucnosti je představena s lehkostí až si člověk nevšimne že jde o budoucnost.Žádná přemrštená enormně vyspělá technika s vizuální efekty.Pro mě jednoznačně super podívaná.