Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Černé zrcadlo - Sklapni a tancuj (2016) (epizoda) 

Nikterak originální epizoda, která nemá čím zaujmout jelikož se vlastně nic nedozvíte. Za mě to určitě byli ruští hackeři, ale jejich motivaci vůbec nechápu.

plakát

Černé zrcadlo - Zkušební verze (2016) (epizoda) 

Velmi povedená epizoda o real VR. Hlavní postava klasický namyšlený amík, který si myslí, že dá všechno levou zadní. Atmosféra je autentická a prostředí děsivé. Jasně zvraty musí být, ale co ten konec? WTF?!

plakát

Černé zrcadlo - Pád střemhlav (2016) (epizoda) 

Nejděsivější a zároveň nereálnější "hrozba". V Číně již realita a v EU tak do 20 pokud vydrží jako, že si to nemyslím. Sociální kredit co víc k tomu dodat, asi každý ví o co jde - dle lajků se odvíjí jestli jste poslušný občan a zasloužíte si privilegia nebo nikoliv. Já si nedělám iluze, že bych byl na konci toho spektra, takže bych žil někde v kanále a opékal krysy jako v Demolition man.

plakát

Černé zrcadlo - Bílé Vánoce (2014) (epizoda) 

Za mě zatím nejlepší díl ze všech. Trojlístek příběhů, které souvisí a mají zajímavou myšlenku. Blokování v reálném světě je brutální a zažít bych to určitě nechtěl. Divím se, že lidi zde nemají morální problém, že jejich kopii strčí do krabičky a mučí ji - jasně, že jim to neřeknou, ale určitě to už někdo někde vypátral.

plakát

Ricky Gervais: Humanity (2018) (pořad) 

Jojo Ricky je prostře pán! Nejen že pobaví, ale také vás poučí o svobodě slova či jaké povahy je vtip. část o stárnutí byla nejhorší (možná proto, že nejsem moc starý), ale jinak to bylo luxusní vystoupení, plné jak se dnes říká kontroverzních vtipů. Pokud máte Rickyho humor rádi určitě si to pusťte. Hodnocení: 86/100.

plakát

Černé zrcadlo - Medvídek Waldo (2013) (epizoda) 

Tady si ani nejsem jistý jestli je hlavní motiv Méďa a volby nebo komik který mu dává hlas. Nejsem expert na Britskou politiku, ale u nás by kandidovat nemohl (není občan), ale jako troling dobrý.

plakát

Černé zrcadlo - Lovná zvěř (2013) (epizoda) 

Nejvíce wtf díl, který mě vůbec nezaujal. Nakonec přišlo vysvětlení, ale že by to ospravedlnilo chování to ani moc ne, ale tak lidi jsou divní, ale u nás by to eticky neprošlo.

plakát

Černé zrcadlo - Přijdu hned (2013) (epizoda) 

Technologie jsou fajn, ale vzkřísit mrtvého člověka nelze. Jako vrba fajn, na sex určitě super, ale to je tak asi vše. Ten konec jsem úplně nepochopil. U mě by to nešlo bo na sockách jsem jen tak do počtu a moc nepíšu.

plakát

Černé zrcadlo - Celá tvá minulost (2011) (epizoda) 

Docela užitečné věcička tohle to Zrno, ale jak jsou lidi chuji tak to můžou používat nerozumně. On žárlivý idiot a ona lhářka, ale asi ho fakt miluje. Nenechá si to vysvětlit, ale tak jeho boj!

plakát

Černé zrcadlo - Patnáct milionů meritů (2011) (epizoda) 

"Krásná" dystopická budoucnost, z jejichž fungování se dozvídáme jen část, ale dle mého při takových technologiích šlapání nedává smysl. Příběhově zajímavější, ale přesto jsem nepochopil jeho motivaci, ale ke konci to dostává trochu drajf a a nedočkavě jsem čekal jak to dopadne.