Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Plechová kavalerie - Dožínky (1979) (epizoda) 

To Ziral : V seriálu jasně padlo, že pneumatiku měnil když kombajn stavěli zpět na kola. Takže je vše v pořádku a jen jsi nepochopil jak to bylo myšleno. Pneumatika byla přícina převrácení a Punčochář pneumatiku měnil až když kombajn vrátili zpět na kola.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

No jo, režie Spielberg, tak to automaticky musí být pecka... Ale ono to tak opravdu je! Je to sice lehce předpovídatelné, a některé věci jsem okamžitě věděl i když se je ,,dozvíte'' v poslední půlhodině filmu ale i tak. Hlavně před scénářem smekám protože tohle někoho jen tak nenapadne. Opravdu to stojí za to. Propracování a epické momenty a finální bitva je něco mezi starvars a tranformers ale i tak vlastně děj filmu není jakkoliv přehnaný a vlastně se přesně tohle může stát klidně za pár let.

plakát

Bumblebee (2018) 

Myslel jsem si, že jsem s transformers už dávno vyrostl, ale stačila chladná deštivá sobota a lenost mých kamarádů někam zajít a ejhle, samou nudou mě to donutilo shlédnout tento počin. Samotná série Transformers je hodně specifická a myslím že ať vám je 14 nebo 40, musíte to brát hodně s nadhledem. Pro mě série skončila třetím dílem, u čtvrtého jsem vydržel asi 30 minut a tím to haslo. Snímek poslední rytíř už jsem pro svoje dobro úplně vypustil. Ale něco mi říkalo že tohle zkusím protože Bumblebee je hlavní postava celé série a tak jsem si řekl že bych se podíval jak to se žlutým robotem vlastně bylo. A musím říct že se to povedlo. Film je zasazen do USA roku 1987 a je to vážně pecka. Retro hudba, dobové detaily a příběh který mě vážně bavil. Tohle bylo opravdu správné, vrátit čas a ukázat, co se stalo ještě před prvním dílem série a ne pořád zoufale oživovat sérii znovu a znovu a pořád hůř a hůř. Navíc Hailee Steinfeld byla opravdu dobrá a do role seděla tak akorát. Tisíckrát lepší než Megan Fox nebo ta umělá blondýna ze čtvrtého dílu. Co mě překvapilo byl drsný genarál kterého si zahrál John Cena který je pro mě tak akorát král meme videí na internetu. Ale snažil se i když to chvílemi vypadalo vážně komicky. Jinak se ale film moc povedl a jsem rád že se série vrátila zrovna takto. Myslel jsem že Transformers už jsou nadobro mrtví ale tento snímek mě nečekaně potěšil.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Tak tohle je snad to nejlepší co jsem kdy viděl z jakékoliv české tvorby co se týče filmů a seriálů. Hodně mě to baví, hodně se nasměju a navíc, člověk který má na starosti hudbu a vybírá soundtrack, toho chci mít doma! To je opravdu luxusní výběr!

plakát

Gomora (2014) (seriál) 

---OBSAHUJE SPOILER---Tento seriál mě neskutečně natchnul. Pilotní díl jsem sice vyloženě přetrpěl ale dal jsem tomu další šanci. Od druhého dílu se úroveň zvedala každým dílem a první sérii považuju za jeden z nejpovedenějších seriálů. Opravdu mě ještě žádný seriál ohledně děje tak nevtáhl do děje. Druhá série mi už přišla slabší ovšem poslední díl kdy je zabita nejdůležitější postava na které stojí celý seriál dobře završila celou druhou řadu a zároveň fungovala jako nakopávačka k sérii třetí. Jako mínus považuji že u několika dílů dokážete naprosto přesně předvídat co se stane. To vám ale vynahradí zvraty které nikdo nečekal. Luxusní dílo a doufám že třetí série bude o něco lepší než ta druhá.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Tohle je něco naprosto neslýchaného a nevídaného ! Film z pohledu první osoby ! Opravdu úplně celý ! Není zde jediný záběr který by byl mimo pohledu ,,očí'' Henryho. Pro některé bude trošku obtížnější vstřebat první scény kde se Henry probouzí ale pak je to neskutečný nářez! Film jsem viděl dvakrát a určitě ne naposled. PS: kdo viděl film, mrkněte se na Film o Filmu neboli jak se tento snímek točil. Je to dost vtipné :)

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Někde jsem slyšel názor, že jako mínus je to, že film není žádný velký posun oproti seriálu... Ale proč sakra ? Film jede podle fungujících mechanismů seriálu které sice v nových sériích už moc nefunguje ale zde funguje znamenitě.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) odpad!

Co tohle sakra mělo znamenat ?! Film byl dobrý do té doby než se nijak oslnivá Mary Elizabeth Winstead dostane ven z krytu. Horší závěr filmu jsem opravdu ještě nikdy neviděl. Nechápu všechno to hodnocení... Ano v průběhu filmu jsem si říkal že to snad bude i dobrý film ale konec tento snímek pohřbil tak hluboko, že si nezaslouží ani tu známku ,,odpad'' a už ho nikdy opravdu nikdy vidět nechci.

plakát

Mlha (2007) 

Osobně nechápu tak vysoké hodnocení. Film má super námět ale po té co začalo z mlhy vylézat se u mě film propadl hoodně hluboko a to jsem pomýšlel na jeden z nej filmů... ach jo

plakát

Plechová kavalerie (1979) (seriál) 

Filmy a seriály z téhle doby nenávidím. Ale z nějakého důvodu mám tento seriál rád a viděl jsem ho už několikrát ! Pro mě perfektní seriál a oproti dnešní seriálům je toto svatyně. Takže od teď ke svačině jedině pribanáček a DVA rohlíky! :D