Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

MasterChef Česko - Série 3 (2019) (série) 

Bavi me to sledovat, I kdyz to neni nic svetoborneho. Na teto serii me bavi hrozne Premek, na ktereho se sice neda divat, ale poslouchat, to jo..

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Parada s necekanym koncem. Barneyho miluje snad kazdy a ja se k tomu davu musim proste pridat! Jeden z mala serialu, na ktery se da koukat porad dokola a dokola.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Vec, kterou jsem poprve videla az nedavno a naprosto jsem se do ni zamilovala. Byla jsem napnuta, mela jsem strach o oba male chlapce, obrecela jsem smrt kone, rozplyvala jsem se nad Falcem, na konci uronila slzy stesti... Za me obrovska pecka

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Vec, ktera mi absolutne zlomila srdce a ja si vybrecela oci a snad vsechny slzy na dva roky dopredu. Jediny spatny, co tenhle film prinesl, jsou 13lete pipiny, ktere najednou miluji Queen (a jeste s A. Lambertem) a znaji We will rock you a We are the champions. Ale film je to nadherny, krasny, cisty, plny lasky, hudby, bolesti a utrpeni. Vlastne I samoty, ktere mel Freddie kolem sebe asi vice nez dost.

plakát

Rudá volavka (2018) 

Jennifer jako herečka je nepřekonatelná. Jinak vlastně moc nevím, co si z toho filmu vzít.

plakát

Sherlock - Šest Železných dam (2017) (epizoda) 

Pro mne jeden z nejlepších dílů Sherlocka. Ačkoliv by si pan Holmes za svou aroganci zasloužil opakovanou ránu lopatou po hlavě, ukázalo se, že vlastně nením takovým sociopatem za kterého se vydává. A pokud je celá serie v tomto duchu, nekonečné čekání se vyplatilo.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Klasický film o klasickém mužském děvkaření. Nic světoborného, zábavného. Přišlo mi to trapné a smutné.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Asi nejsem stavěna na tyhle "anime věcičky". Každý díl mě bavil tak první tři minuty, pak jsem začala dělat spoustu jiných věcí jenom proto, abych nemusela dávat pozor.