Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Gotham - Tyhle choulostivé a temné obsese (2017) (epizoda) 

Bohužel to jde pořád víc dolů, protože to je zbytečně dlouhé a natahované.Je to pořád dokola a už se na to ani netěším, dojíždím to ze setrvačnosti a netuší, zda rozjedu další řadu

plakát

České století - Den po Mnichovu (1938) (2013) (epizoda) 

Dan Landa tu krásně svým vylízaným hejtrům a sluníčkovým vlastizrádcům, kteří budou dokola omílat, že je nácek , protože ve dvaceti byl skinhead vytřel zrak.Ten kluk je fakt vymnikající a je mi jedno, zda poslouchám jeho hudbu, nebo se na něj dívám v TV.

plakát

Gotham - Časovaná bomba (2016) (epizoda) 

Černobyl..to bylo horší, než nám tvrdí. Dimitrij asi dostal plný zásah..nechápu to, že scénáristicky je tenhle seriál naprostá sračka, tolik nesmyslů snad nikde není, snad kromě Papírového domu, to byl taky odpad, ale na tohle se tak skvěle dívá, že mi to ani nevadí

plakát

Gotham - Lepší vládnout v pekle (2016) (epizoda) 

Průser všech těchto seriálů je zbytečná stopáž. těch dílů je strašně moc a jak jsem byl nadšenej, začíná mi ten stereotyp lézt na nervy.Bruce je zralej na rozkopání držky, frajírek namyšlenej, dávno mrtví se vrací jak bumerang,začínám se nudit.Když si představím, kolik je ještě dílů do konce, už se mi moc nechce ztrácet čas.

plakát

Gotham - Hořká pilulka (2015) (epizoda) 

Už to bohužel jde scénáristicky dolů.Jako Tabitha, která se chová jak Lara Croft, která je schopna ustřelit na 5 km kolibříkovi ptáka si jde na jednoho poldu najmout zabijáky, když má ostřelovací pušku??Nygma s Tučňákem ale slibují skvělou podívanou, takže zatím zůstávám a budu se snažit více vypnout mozek..

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Kdo není teplouš , nebo černoch, ten je automaticky rasista a xenofob:))Jestli tohle je ten pravý Hollywood, jsem rád, že nejsem herec právě tam.Bylo smutné a odporné, jak nás tento seriál nutil stydět se za to, že jsme bílí heterosexuálové a těmhle ubožáčků, kteří jsou lepší, než my, strašně ubližujeme a oni jsou tak dokonalí.....

plakát

Ženská na vrcholu (2019) odpad!

Česká kinematografie je definitivně mrtvá.Takový sračky jako v ČR se snad netočej ani v zaostalém Rusku.Už je to ostuda, co nám předkládají za humus.kdo to do prdele financuje??

plakát

Hollywood - Konec jako z Hollywoodu (2020) (epizoda) 

Tady bylo jasně vidět, jak je tam té homosexuality zbytečně moc.Archie už začal být odporný.Stejně tak Jim Parsons, můj idol z TBBT. Že já blbec se na to koukal.

plakát

Pan Tau (1971) (seriál) 

Kdo byl vlastně pan Tau, mimozemšťan, nebo neškodný pedofil?Tu jeho buřinku jsem jako dítě chtěl, jenže pak se objevila Arabela a zvítězil o dvě třídy kouzelný prsten.