Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Tupy scenar. Odporne nesympaticke postavy. Zadna motivace, zadna logika. Kamera jak na drogach. Jedna hvezda za Prachare se Svehlikem. Tyhle jednohubkove pohadky jsou k nicemu.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Efekty fajn. Scenar ale psal nekdo s lobotomii.

plakát

Na konci cesty (2017) 

Prekvapive slusny komorni valecny film

plakát

Čaroděj ze země lží (2017) (TV film) 

Videl jsem zajimave natocene drama, ktere kazdych 15 minut venovalo jednomu fragmentu z celeho pripadu a me tenhle styl velice zaujal.

plakát

Dunkerk (2017) 

Proste Nolan&Zimmer. Nejpusobivejsi film od Ryana. Psychicky silny. Zachycujici spise pocity. Vice doplnim.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Logan je výborný. Je to sirová surová civilní přehlídka. Patrick Steward jako famózní Charles Xavier. Na hvězdě dole má spoluúčast Boyd Holbrook. Jeho verzi arogantního "bojovníka proti superhrdinům" jsem viděl snad tisíckrát. Namachrovaný boreček, jemuž ale umírají vojáci po desítkách. Takový rozdíl oproti pokornému Murphymu v Narcos... A druhým "viníkem" je scénárista. Plno momentů bylo vypočítaných a to mi dlouhodobě vadí. Je to ale film, na který se rád podívám ještě jednou.

plakát

Proč právě on? (2016) 

Pohodová komedie především díky Francovi a Cranstonovi...

plakát

Ztracené město Z (2016) 

Film o nikom, bez charakteru, bez napeti, bez filmariny. Podprumerny ve vsech aspektech.

plakát

Toni Erdmann (2016) 

Tak tohle tedy ne. Je to jeden z mala ukazu, kdy se s CSFD naprosto rozchazim v hodnoceni, kvuli kteremu jsem to dokoukal. Dve hvezdy za pana Erdmanna. Zbytek chaos. Pointu to mozna ma, ale scenaristicky dost prapodivne.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Od chvíle shlédnutí již žádný návštěva nákupních chrámů nebude taková jako před tím... sprostota tenhle film je tak neuvěřitelně mrdlej, že vzdává poctu a ukazuje záda všem mrdlejm komediím. Narozdíl od nich ale nikdy nevypadá trapně, má překvapivě hromadu hlubokých myšlenek (nemyslím tím závěrečnou mr*ačku) a já se náramně bavil. Žvejka Hawking/Terminátor to všechno vošéfovala. Nedovedu si ani představit tu pr*el, když tohle psali. Za každou větou si říkali "Ty vole a nebude to moc?" ... pro někoho rozhodně. Ne všichni mí přátelé byli úplně unešeni. Ale pro mě to je ve svém žánru za plný počet a rozhodně to musím shlédnout znovu. Možná by mohla být velká sranda kouknout se na to v dabingu, protože kadence originálních nadávek je prostě hodně vysoká...