Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Muž v ohni

Muž v ohni (2004)

skoro komorně laděný akční film a zároveň dojemný příběh, výborně vybraní herci, hudba i ta neklidná kamera k tomu vlastně sedí.........když ráno přišla na plac, rozjasnila celý den, je to ,,sweetheart,, řekl Denzel Washington o Dakotě Fanning, pro kterou to byl první áčkový top film. Ve světě vydělal 130 miliónů celosvětově s R-ratingem a v Kanadě a USA, po vydání na dvd, trhal rekordy.

Hra

Hra (1997)

perfektní film, David Fincher neumí točit špatné filmy a nikdo nehraje kravaťáky tak skvěle, jako Michael Douglas.....do poslední chvíle jsem si myslel, že se ještě něco semele.

Teď a tady

Teď a tady (2012)

Tenhle druh filmů nemám rád, depresivní, s nevyhnutelným koncem. Když jsou dobré, tak mně vždycky rozhodí. Takže se jim vyhýbám. Jako fanoušek Dakoty jsem to musel risknout. A (ne)litoval jsem. Co mně překvapilo, byla slušná chemie mezi Adamem (Jeremy Irvine) a Tessou, na promo fotkách to tak nevypadalo. Dakota výborná a Paddy Considine jako otec, byl snad nejlepší. Předností filmu je i hudba, všechna. A zase, pět hvězdiček je moc, ale čtyři zatraceně málo. A ten film ve mně vyvolal zase ty emoce, které mám ( a někdy právě ne) rád.

Tajný život včel

Tajný život včel (2008)

....četl jsem knížku od Sue Monk Kidd, je to jednoduchý a skoro lyrický příběh a tenhle film je natočený naprosto ve stejném duchu. Je skvělý a nedokážu si představit jiný způsob zpracování. Pět hvězdiček je možná moc, ale čtyři by bylo málo. Navíc výborně vybraní herci, exteriéry,interiéry, hudba....a Paul Bettany v roli otce Dakoty Fanning, je opravdu super....necita, ale člověk neví, jestli ho má nenávidět, nebo litovat. Je zajímavě kontrastní, vidět ho v bonusech dvd, jak se na sebe smějou s Dakotou, při natáčení.