Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (17)

plakát

Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe (1989) 

Asi bych Charlieho hodnotila o něco přísněji, ale sakra! Tohle je skvělá pohádka, která mě bavila už v plenách. Už jen proto mi přijde ak skvělá.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Tak na začátku jsem si říkala jaká to nebude pecka. Prostě osmdesátky. Však ty hudební pecky!! A pak jsem zjistila, že je to jen High school musical pro rockery...

plakát

Glen, nebo Glenda (1953) 

Upřímně, za určitou dobu jsem si vypěstovala lásku k béčkovým filmům (teď nechci podrážet ani urážet Hollywood, vždˇje to úplně jiná disciplína). A ano, Edward Davis Wood Jr. tomu všemu kraluje! A že mě někteří odstrašovali, sakra, kdo dokáže použít 4x po sobě stejný záběr v prostřizích a vy si toho všimnete až naposled? Nebo komu se povede do filmu dát naprosto nesmyslné záběry nesouvisející s příběhem a vy si to uvědomíte až po chvilce, že to vlastně nedává smysl. Tohle byla pravdu filmová mňamka, která baví, i když je taková, jaká je

plakát

To je tvoje máma? (2015) (seriál) 

Už pilot byl nehorázná nuda! Nic zajímavého se neobjevilo, o čem bude teda celý seriál? Hlavní herečka (velice zodpovědná matka, která chce najít ztracené mládí) mě rozčiluje. Ostatní postavy taky nic moc... A to se opravdu nestává, že jsem nějakého seriálu takhle znechucená. Ani nemám chuť sledovat další díly, pochybuji, že vývoj bezpředmětné situace nějak ovlivní můj názor, spíš očekávám, že ho utvrdí. za pochvalu snad jen stojí celkem slušná produkce, pár slabých vtípků a Sam. Ten charakter je sušný. Snad bych ho nazvala i zajímavým, až mi ta holčina do toho seroše nesedí..

plakát

Godzilla (2014) 

Tak tohle byl spíš dvouhodinový příspěvek do 5D kina. Příběhová stránka byla naprosto nulová. Všechna tři zvířátka několikrát umřela a zase po někom vyskočila. Lidi nemohou pochopit, že střílet po obřích pavoucích zbraněmi je jako házet po lidech vybuchujícími párátky. A co víc! Chete být originální? Udělejte z Godzilly hrdinu! Pak ji ještě jednou zabte, ale pozor - to byl chyták - není mrtvá, pouze odpočívá. Takže je Godzilla vlastně nesmrtelná a vrací se z5 do vody, aby zase přišla, když bude nejhůř. Trochu jak naši blaničtí rytíři, no. A nezapomeňme na konečné 'vítězoslavé' zařvání. To bylo teprve dramatické. A stejně Hollywood vykradl jeden sobotínský film.

plakát

Tajemství (2006) 

A ono to funguje! Ale 4 hvezdičky, protože knížka je lepší.

plakát

Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop! (2014) (TV film) 

Perfektní průvodce historií světa Marvel Comics. Škoda. Do pěti hvězdiček chybí jen délka. Do čtyřiceti pěti minut nejde obsáhnout všechno. Mohli to víc rozvést a přidat více zajímavostí... Alena časové omezení je to opravdu geniální!

plakát

Mama (2013) 

Když vystřihnem konec, jsou to slabší tři hvěždičky...

plakát

Norbit (2007) 

A to je možná i jedna hvězdička moc...

plakát

Kick-Ass (2010) 

Pardon, ale toto bylo příliš. Možná, kdyby základní příběh nebyl takové klišé ještě. Prostě týpek, jeden z nerdíků, kteří většinou bývají roztomilí, ale poslední dobou se mi nezdá, se kterým se má spoustu lidí ztotožnit, miluje holku, která vůbec není v jho lize a stejně to všechno skončí happy-endem. Ne, už mě to nebaví a když ano, tak z nějakého jiného okolního důvodu. Ze začátku to dokonce vypadalo, že i můj milovaný Evan Peters tak nudný, že na mě dokonce neudělá dojem. Tak to jsme opravdu podcenila. Evan byl prostě úchvatný a vždycky bude, ať je ten film sebetrapnější. Dobře, dobře, abych tady jen nekydala hnůj, musím přiznat, že některé scény a hlášky byly opravdu vtipné, takovým stylem humoru, že je to tak pitomý až je to vtipný (i když to zní jako výčitka, ne, já tenhle styl humoru zbožňuju). A hlášky typu "Kdo ti prodal ten náš koks" mě prostě dostávaly. Škoda, že jich bylo málo, mohl to být fajn film.