Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Recenze (285)

plakát

Poručík (1992) 

Remak s Cagem ( kvůli kterému jsem si originál sehnal ) je jednoznačně lepší. Ferrara je možná kultař, ale já si ještě ničeho nevšiml ( alespoň podle toho, co jsem měl z jeho filmografie dosud možnost shlédnout ). Film nenabízí kromě výkonu páně Keitela vůbec nic a vypadá, jako by ho tvůrci násilně poslepovali dohromady v jedné z jasných chvilek. Velké zklamání.

plakát

Solomon Kane (2009) 

Po třetím shlédnutí přidávám hvězdičku. Opravdu moc jsem se těšil a film mě prostě nezklamal.

plakát

Podivní (2010) 

Originál jsem bohužel neviděl, ale doufám, že teď vyjde taky. Jinak námět filmu je velmi vkusný a zhruba do dvou třetin výborná záležitost. Pak se to ale zvrtne v jakýsi sled chaotických událostí korunovaných nelogickým úmrtím po celou dobu vysoce sympatické postavičky... závěr filmu PODIVNÍ je prostě jakýsi podivný...pokazil mi jinak vcelku silný dojem. Tři a půl.

plakát

Slunce, úsvit a upíři (1989) 

Hned ze startu varuju, že otřesná kopie, kterou pustilo Intervideo do oběhu se snad ani nedá nazvat originálem. Já jsem ihned zakoupil a moc se těšil, samotnej film je pak o kousek lepší průměr. Dobrý námět, pár opravdu vtipných momentů, Campbell s otřesným kňafrem moc prostoru nedostal ( nicméně figurka vrámci scénáře výborná ), nechutnej Caulfield a tak to celý drží nad vodou charismatik Carradine, tady v plné síle. Hickox víceméně splnil očekávání.

plakát

V temnotě (2008) 

To, co tvůrci "naslibovali" v první půli se jim v druhé rozpadlo jako domek z karet. Škoda... ale co už, chápu ( ač nerad ) precedens sázet na momentální jistoty a Ortiz se s tím dortem z pohádky o pejskovi a kočičce víceméně popasoval se ctí. Průběh druhé půli filmu fanouška spíše zamrzí, než aby pokazil celkový dojem.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Podivné....asi se mi to spíš nelíbilo, docela zklamání.

plakát

Pověrčivost (1982) 

Vynikajicí záležitost! Mám radost z dalšího povedeného dílka na mé oblíbené téma. První půlka naprosto bezchybná, pak přichází sice politicky silně nekorektní, ale jinak ničím originální vraždění jednotlivých zúčastěných a mohlo by se zdát, že tvůrcům došel dech. Chyba lávky....podoba čarodějnice terorizující po staletí dům je prostě ohromující, stejně tak celý závěr. Plný počet!

plakát

Kat: Válečná zóna (2008) 

WAR ZONE je řízná akční jízda v duchu toho nejlepšího z poctivé staré školy a Stevenson je naprosto parádní ranař. Velmi milé překvapení v době, kdy jsem skoro přestal mít o současný akční film zájem. Bohužel mi silně nesedí obsazení zakrslíka Hutchisona, ale co už... Každopádně jsem s královsky pobavil.

plakát

Za hranicí strachu (2007) 

BORDERLAND je svinsky brutální působivé dílko s nepříjemně tíživou atmosférou místy připomínající klenot ANGEL HEART. V rámci subžánru je to jednoznačně jeden z nejpovedenějších snímků, co jsem měl zatím možnost shlédnout.