Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Western

Recenze (1 258)

plakát

Adikts (2024) (seriál) odpad!

Tak mám dojem, že toto vypadá spíše jako reklama na drogy. Hnus.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Toto fakt ne. Nevím s čím přijdou příště, ale udělat seriál o nemoci mi přijde hodně úchylné. Je to pouze citové vydírání. Nikomu z těch nemocných to nepomůže. Je to naprosto úchylné.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Je velmi poznat, že to není původní český námět a to, že je humor a děj nahrazen častým sexem a z hlavního hrdiny se tady dělá krasavec, po kterém touží každá žena a který to také využívá, tím se tedy u mne ČT moc nepředvedla.

plakát

Stíny v mlze - Královna majálesu (2024) (epizoda) 

Chtěl jsem dát pouze tři hvězdy, ale pak jsem si vzpomněl na různé ty Hvary a jiné podobné výtvory odehrávající se na Jadranu a ještě jednu jsem přidal, protože toto je o ty čtyři hvězdy převyšuje.

plakát

Vytoč mého agenta (2024) (seriál) 

Celé to ztrácí na tom, že nejde o původní český seriál, ale o česko-slovenskou verzi francouzského seriálu. Prostě z toho čiší to cizí prostředí, není to naše. Herci jsou dobří a za ně také dávám dvě hvězdy, ale za ten lesbicko-buzerantský motiv bych je nejraději zase ubral, ale budiž, jenom mám dojem, že z té čtyřprocentní menšiny se začíná dělat většina.

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) odpad!

Toto se opravdu nedá. Zábava asi pro úplné blbce. To by mi museli vyoperovat mozek, aby mne toto zaujalo.

plakát

Bratři (2023) 

Měl jsem pocit, že se tvůrci poněkud více soustředili na to, aby neublížili hlavním hrdinům ani v náznaku. Proto se sice dočkáme mnoha docela realistických scén estébáckého mučení, ale scény vraždění jsou vynechány a pouze se o nich mluví. Dále je tam několik historických chyb, ale to je v podobných filmech běžné. Ocenil bych herecký výkon Dykové a Dobrý je opět perfektní jako záporák.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2023) (epizoda) 

Chvíli mi trvalo než jsem se na to naladil, ale s každým dalším dílem to bylo pořád lepší a lepší.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

Naprosto mi to sedlo. Ramba to sice hraje trochu ve stylu amerického Ramba, ale co už s ní. Jinak je to výborné. Vynikající Trojan, který si zachovává klid a Vetchý stejně skvělý jako v Případech 1. oddělení. Dvojčata tomu dodávají humor a ten policejní doktor taky sedí.

plakát

Einstein - Případy nesnesitelného génia - Série 2 (2023) (série) odpad!

Po tom, co jsem přetrpěl díl Amnézie a potom Komprese, jsem usoudil že to opravdu už ne, to není humor, ale naprostá hloupost, kdo toto napsal neměl asi v pořádku logické myšlení. To se fakt nedá.