Reklama

Reklama

Česko, 2023, 7 h 27 min (Minutáž: 53–59 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Sexy génius Einstein se vrací. Svérázná postava Filipa Königa, praprapravnuka Alberta Einsteina, opět nalomí několik dámských srdcí a vyvolá oheň na střeše svým nesnesitelným chováním. Ale také pomůže policii vyřešit několik případů, které mají společného jmenovatele – fyziku. (TV Prima)

Recenze (5)

elma odpad!

všechny recenze uživatele

Proč si tvůrci myslí, že co je trapný to je vtipný??? Katastrofa, ztráta času. Docela dobré obsazení, tím spíše se ptám, proč tito herci se pod toto snížili. Asi jen kvůli penězům. Jinak je to nepochopitelné. ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom, co jsem přetrpěl díl Amnézie a potom Komprese, jsem usoudil že to opravdu už ne, to není humor, ale naprostá hloupost, kdo toto napsal neměl asi v pořádku logické myšlení. To se fakt nedá. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S02>S01 - tvůrci ubrali v druhé řadě v množství projevů, kterými mne hlavní hrdina neskutečně iritoval, snížili stupeň debility příslušníků policie ČR a hle ono to docela fungovalo jako fajn podívaná. A to nemluvím o tom, že musím objektivně uznat, že tahle role padne Kotkovi parádně asi jako Matáskovi Polda, ikdyž ten je trochu vyšší liga. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kamera určitě lepší než v jedničce, dějově ale spíš horší. Jinak se nic nezměnilo. Některé díly úplně padlé na hlavu, některé rozumné. Celá zápletka kolem solárního článku zcela zbytečná, postava Romana Zacha taky spíš postavená na hlavu. Zamilovanost Zedníčka budiž, nejlepší z týmu ovšem Polívková. Kotek občas spíš trapný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dva díly stačej k tomu, aby si člověk udělal o tomhle díle obrázek. Zaprvé celkem debilní případy. Polehčující okolností je to, že tenhle problém řeší většina českejch krimi sérií. Co ovšem kazí celkovej dojem ze seriálu je role V.Freimanový. Její projev mi už od prvního vstupu postavy na scénu lezl tak neuvěřitelně na nervy, že bylo těžký to skousnout. Obří kokotina. 20%. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (1)

  • Motorová tříkolka je od italské firmy Piaggio APE, kde se vyrábějí od roku 1945. (sator)

Reklama

Reklama