Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Když uz si myslíte že ničemu nerozumíte, ještě víc to na Vás film hrne. Začínáte se točit ve spirále a už se pomalu začínate tešit až si film pustíte znova, aby ste odhalily a pochopily další střípek. Film mého mládí, modla mé dospělosti. Jake byl jak stvoření na tuhle roli. A Frank na mě kouká každy večer jak usínám z police.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Nééé, vážne jsem nedal 5 hvězd jen protože je zde üžasná Emily. Vážně ne! Tom Cruis byl docela i zábavnej a i přes ten horší konec prostě musím dát full.

Interstellar

Interstellar (2014)

Emoce, vesmír, černá dírá, Matthew a Anne. Co víc si přát? Málo kdy jsem odcházel s otevřenou pusou z kina. Interstellar se o to postaral. Do stejného sálu se asi omylem dostalo 5ti leté dítě. po konci filmu odcháze s vytřešteným výrazem a krvavým pláčem.

Věc

Věc (1982)

Carpenter je strašnej machr, atmosféra je tak hustá že už ani krájet nejde. Všechno modelařina, žádné CGI hloupé effekty. Všude strach a bezmoc.

L. A. - Přísně tajné

L. A. - Přísně tajné (1997)

Takový zápletky, takovy zvraty! Super scénář a super kurvička Kim Basinger. (A jako bonus teplej Mentalista)

Za borovicovým hájem

Za borovicovým hájem (2012)

Málo kdy se povede tak strašně moc scénář jako v tomhle případě. Zvučná jména se postaraly o zbytek.

Lesní rituál

Lesní rituál (2017)

Všechno je tady dobře, atmosféra, les, strach, zvuky, obřady, symboly, ubrečenej Dom a celé zasazené do skandinávské mytologie. Když se dotyčná partička probudila po první noci strávene v chatičce, film si mě získal. Jeden nahatej, s ohnutym hřbetem před slámovou panenkou, druhej prochcany trenky, třetí totálně mimo - a za všechno může mytologickej bastard boha Lokiho? Ano prosím. Malá malinkatá výtka možna k vizuální strance samotného "Modera" ale nakonec po rychlém zvážení vše odpuštěno. " A god. Ancient. One of the Jötunn. A bastard offspring of Loki. We do not say its name. We worship it. It keeps us here. Let us live beyond natural life. No more pain. No more death. Your ritual begins tonight. It is a privilege to worship. You will kneel before the god. If not, it will hang you from the trees."